- 18 Ağustos 2014
- 2.087
- 1.884
Ben bile yokumay niye en sıkılgan üye kategorisi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bile yokumay niye en sıkılgan üye kategorisi yok
Yok arkaDaş beni enlemede oya yazmamışsınız ki boşuna çaba yapmışım burada az paylaşım yaptım ama halbuki her konuda Doğum çocuk tv yorum yapıyorum benim kadar Çalışkan'ı yok ama oylamadada yokum bari yazaydınız hiç bi kataGoride aday etmedik diye
ay niye en sıkılgan üye kategorisi yok
Ofis üzgünüm ama hakkında dava açacağım ... ya da sıkı bir telif ödersen hesaplaşırız .
İmzanda beni kullanmışsın
Klasik chess hafta sonu sendromu . Tirbüşonla dans başlamadı mı daha :)
ve bu mesajı şans eseri görmem heykelin adı aus mu, baklavanın mı cinsi aus neler oliyir
Doğru varım en ısınamadığınız üye:))) bana oy vermeyin vazgeçtim en sempatik üyede olmam gerekirken neyse siz bana oy vermeyin Canlar seçim çalışmam bitmiştir hayırlı olsunBen seni gördüm bir kategoride hatmece . Pek güzel bir kategori değil ama vardın .
Klasik chess hafta sonu sendromu . Tirbüşonla dans başlamadı mı daha :)
Anam ne baklavası ... öyle her yemek gördüğümde o heykel gibi kaskatı kesiliyorum .
2.5 aydır diyetteyim üzerine afiyet
kk da yaşlanıyoruz yahu kaçıncı en yarışması bu
Gülüyorum deminden beri
Hanımlarkulübü
Seni En kıskanç kk üyesi seçiyorumEn yaşlı kk yonetici: Nevreste
nameaver , "kibarım tabii,arama motoruna hanımlarkulübü yazıyorum" demişşş HanimKelesimiGetirNoliiiiii yaaaaa
nameaver , "kibarım tabii,arama motoruna hanımlarkulübü yazıyorum" demişşş HanimKelesimiGetir
Ona gülüyorum