- 12 Şubat 2015
- 6.494
- 15.757
sen ve asabi acıcıkkk nikin korkutsada ben seni baska yerlerde en gosterdimBende asabide yokum,,oysaki geçen sene 2.oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen ve asabi acıcıkkk nikin korkutsada ben seni baska yerlerde en gosterdimBende asabide yokum,,oysaki geçen sene 2.oldum
sen ve asabi acıcıkkk nikin korkutsada ben seni baska yerlerde en gosterdim
ay öpüjemmm senın dıkkatını cekmek ıcın bi gorunp bi kayboluyordum ben de artık yemek yarısmasında ortalık karıstırcam moda yarısması dikis falan yoksa o da olmayacak tuzlu yemeklere seker falan atcam bastan soylimmTabii ki hissediyorum
evt abla neden bu isim ben de bıraz daha kıdemlenınce kk da dionenın yanına eklemeler yaptırcamNick çok tatlı ama değilmi sağol hayatım tşkler
evt abla neden bu isim ben de bıraz daha kıdemlenınce kk da dionenın yanına eklemeler yaptırcam
onu biliyorum hanım ablacım, allahtan kalaşnikof demedin o zaman bu sene de asabilerde olabilirdinNette buldum bunu çok hoşuma gitti,bide biz asker ailesiyiz
onu biliyorum hanım ablacım, allahtan kalaşnikof demedin o zaman bu sene de asabilerde olabilirdin
biz de kolluk kuvveti ailesi
hanımlar hepınıze iyi geceler bana müsade .. gorusmek uzeree
hadı ya abla ben bi kırıkkaleyi bilirim baska da anlamamKeleş zaten kalaşnikofun kısaltması,azıcık uzun olurdu oda kısaca keleş demişler
Meslektaş sayılırız yani
gorusuruz ablacım kendıne iyi bak opuyorum iyi geceler @Nevreste yaslı teyzeler gibi bi oturuken uyku moduna geti herhalde neyse horlaması ıle uyanır birazdan gelir burayaİyi geceler tatlım görüşürüz:))
Denizler dağlarhele bana ozel yaz hatmece senın niki gorunce arap sarkısı var bu sene modaydı o geliyor aklıma
altın dişli heyriyem o
ay hatmece benı cok etkiledin suan oyum senındırDenizler dağlar
İl il yerler
Ormanlar kırlar
Ninemin şiirleri
El ele kolkola
Er yada geç oylar hatmeceye gele
Baş harflerinle yazdım oylar hatmeceye
altın dişli heyriyem o
Aslında seni hiç özlemediğimi farkettimay öpüjemmm senın dıkkatını cekmek ıcın bi gorunp bi kayboluyordum ben de artık yemek yarısmasında ortalık karıstırcam moda yarısması dikis falan yoksa o da olmayacak tuzlu yemeklere seker falan atcam bastan soylimm
Eşim işten geldi canım o yüzden kayboldumYoksa ben HanimKelesimiGetir gibi yaşlı değilimHayırlı gecelergorusuruz ablacım kendıne iyi bak opuyorum iyi geceler Nevreste yaslı teyzeler gibi bi oturuken uyku moduna geti herhalde neyse horlaması ıle uyanır birazdan gelir buraya
Eşim işten geldi canım o yüzden kayboldumYoksa ben HanimKelesimiGetir gibi yaşlı değilimHayırlı geceler