• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Tabii ki hissediyorum:KK60:
ay öpüjemmm :D senın dıkkatını cekmek ıcın bi gorunp bi kayboluyordum ben de :D :KK8: artık yemek yarısmasında ortalık karıstırcam moda yarısması dikis falan yoksa o da olmayacak tuzlu yemeklere seker falan atcam :D bastan soylimm :KK69:

hele bana ozel yaz hatmece senın niki gorunce arap sarkısı var bu sene modaydı o geliyor aklıma :KK70:
Denizler dağlar
İl il yerler
Ormanlar kırlar
Ninemin şiirleri
El ele kolkola
Er yada geç oylar hatmeceye gele
Baş harflerinle yazdım oylar hatmeceye

En içinizi acıtan konu benim konum mu (acısıyla tatlısıyla)

ay öpüjemmm :KK70: senın dıkkatını cekmek ıcın bi gorunp bi kayboluyordum ben de :KK70: :KK8: artık yemek yarısmasında ortalık karıstırcam moda yarısması dikis falan yoksa o da olmayacak tuzlu yemeklere seker falan atcam :KK70: bastan soylimm :KK69:
Aslında seni hiç özlemediğimi farkettim:KK70:

gorusuruz ablacım kendıne iyi bak opuyorum iyi geceler Nevreste Nevreste yaslı teyzeler gibi bi oturuken uyku moduna geti herhalde :KK70: neyse horlaması ıle uyanır birazdan gelir buraya :KK70:
Eşim işten geldi canım o yüzden kayboldum:KK45:Yoksa ben HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir gibi yaşlı değilim:KK45:Hayırlı geceler:KK200:

Back
X