- 12 Şubat 2015
- 6.494
- 15.761
tamda ondan bahsediyordum ablam hahaha iyi don lafın ustune gelirmişBiz nevoşla önceden de böyleydik
Az kaldı beybidola geçecezbirazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamda ondan bahsediyordum ablam hahaha iyi don lafın ustune gelirmişBiz nevoşla önceden de böyleydik
Az kaldı beybidola geçecezbirazdan
aman ıyı bari mapıs camiasına rezil olmak ıstemem
İşin boyutunu başka tarafa çekmeyelimDamtelli mi olsun HanimKelesimiGetir abla çıta yukseldi iyice
Hee tabi mapistakileri artikin herifleriyle de gorusturuyorlardi demiişte küçük donda dikcem ya yanında hediye isteyen alsın ihtiyacı olanlar sebeplensin
nevoş onun cekck yanı yokİşin boyutunu başka tarafa çekmeyelim
Isin icinde lastik olunca sündü ister istemezİşin boyutunu başka tarafa çekmeyelim
Bende ondan korkuyordum
tamda ondan bahsediyordum ablam hahaha iyi don lafın ustune gelirmiş
o da yok ben de ihtiyacı olanlara verin işte sebeplensinlerHee tabi mapistakileri artikin herifleriyle de gorusturuyorlardi demi
o da yok ben de ihtiyacı olanlara verin işte sebeplensinler
Adaylar içinde sen var mıydın gidip hemen sana oy vereceğimkendini begenmiş uye kim olcaksa kendi yazdıgını begen butonuda koysunlar nasıl fikir bu arada Nevreste bunu yetkılı cımbız mudiresine ıletir misin
heh tamam bir adet bibiye satıyorummm sattımBibiye verelim libidosu düşmesin sonra
ay en sevmedıgımızde bile yokum ne kadar soyut bir uyeyımmm tanrımAdaylar içinde sen var mıydın gidip hemen sana oy vereceğim
ama iyi fikir kabul et madem kenını begenıyorlar yazılarını begenmekte haklarıAdaylar içinde sen var mıydın gidip hemen sana oy vereceğim
heh tamam bir adet bibiye satıyorummm sattım
Hadi ya hiç aday değil misinAma bu sene pek yoksun ortalarda gayet normalay en sevmedıgımızde bile yokum ne kadar soyut bir uyeyımmm tanrım
İyi fikirama iyi fikir kabul et madem kenını begenıyorlar yazılarını begenmekte hakları
ne yani yoklugumu hissediyor musunnnHadi ya hiç aday değil misinAma bu sene pek yoksun ortalarda gayet normal
İyi fikir
ay en sevmedıgımızde bile yokum ne kadar soyut bir uyeyımmm tanrım
Tabii ki hissediyorumne yani yoklugumu hissediyor musunnn