O zaman ''L'' olsunnevom sıkıntı mekandır mapıss bari o ferah olsun dedimdi
Yok onun sahibi belli abla
ben oyle don giyemem sahsen alısmayan popoda oyle elmas durmaz ablam bana bildiğin pazen dikKaşıkçı elması olacak donlarda
tamam nevom sana ozel kırk yılın bası gıreceksın cımbız aglarına nasıl istersen oyle dikerim fazla da karısma ısımıze iğnemizi batırıveririzz bakO zaman ''L'' olsun
Bunu demesen iyiydi
''S'' olmasın lütfen
ben oyle don giyemem sahsen alısmayan popoda oyle elmas durmaz ablam bana bildiğin pazen dik
Tamam size bırakıyorumtamam nevom sana ozel kırk yılın bası gıreceksın cımbız aglarına nasıl istersen oyle dikerim fazla da karısma ısımıze iğnemizi batırıveririzz bak
elmaslar seyın olsun limoncununTabi yaaaa napsak şimdiiibeşibiryerdemi yerleştirsek
Evet öyle olsunÖvüngeç demiiiii
M olsun dimiiiii
Pazene zümrüt takarız olurmuu
elmaslar seyın olsun limoncununhahaha
cebime iliştiriverin abla bi zahmetÖvüngeç demiiiii
M olsun dimiiiii
Pazene zümrüt takarız olurmuu
Kadınlara özel şiir yazacağım sonra size hatmece usulü kek tarifi vereceğimne vaad ediyorsun hatmece :)
Evet öyle olsunAma dökümlü olsun derseniz ''L'' Olsun
hahahaEvet öyle olsunAma dökümlü olsun derseniz ''L'' Olsun
cebime iliştiriverin abla bi zahmet
Bide yuksek bel olsun gobege otursun iyiceTabi yaa yanlardan da yırtmaç koydukmu püfür püfür eserr yellenir
aman ablam bana naylon dikmeyın kısın dondurur yazın pısırırTabi yaa yanlardan da yırtmaç koydukmu püfür püfür eserr yellenir
Bide yuksek bel olsun gobege otursun iyice
hele bana ozel yaz hatmece senın niki gorunce arap sarkısı var bu sene modaydı o geliyor aklımaKadınlara özel şiir yazacağım sonra size hatmece usulü kek tarifi vereceğim
AhahahDüşmesin sonra kalın lastikte takılacak
aman ablam bana naylon dikmeyın kısın dondurur yazın pısırırfıydırttırmayın mapısta onu da