- 12 Şubat 2015
- 6.494
- 15.761
ee mapusa girenlere hediye gotururuz kk ekibi olarak hep yemek hep yemek olmaz zaten hangi yemegı begensem evde o malzeme olmuyorTamam bundan sonra dikiş bölümüne geçiyorum birlikte paçalı don dikiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ee mapusa girenlere hediye gotururuz kk ekibi olarak hep yemek hep yemek olmaz zaten hangi yemegı begensem evde o malzeme olmuyorTamam bundan sonra dikiş bölümüne geçiyorum birlikte paçalı don dikiyoruz
Sen ban yersen ciks olmaz hosuma gitmediYıllardır destekler veriliyor ama hayalden öteye gidilmiyorBirgün size özel bdv de okkkalı yorum yapacağım
Tamam öyle yapalımee mapusa girenlere hediye gotururuz kk ekibi olarak hep yemek hep yemek olmaz zaten hangi yemegı begensem evde o malzeme olmuyor
Düşününce pek olmadı değil miO zaman yakamı bırakSen ban yersen ciks olmaz hosuma gitmedi
Bibibella da en son geliyorum demiş kızlara son sozu o olmus nereye gidecekti de kısmet olmadı acaba ona da goturucemTaşta koyarız tepesine çeker durur
Hayalden projeye donusti artik cunku hanimabla da destek veriyor
Düşününce pek olmadı değil miO zaman yakamı bırak
Bibibella da en son geliyorum demiş kızlara son sozu o olmus nereye gidecekti de kısmet olmadı acaba ona da goturucem
biliyon ben tembelim nevo makarna hazır corba oyle yarısmaların kızıyım dikişte de anca dugme diker kucuk don kalıbı cıkarırım HanimKelesimiGetir ablacım sen s m l seklınde kalıp pacalı cıkarırsın nevom gerci xxxll ama (saka tabı zarıf hatunum benım)Tamam öyle yapalım
Sen de malzemeleri al sonra yapYapmaya gönlün yok bahane buluyorsun
bana yürümüş oMapısa gideceği malum oldu ona gitmeseydi yüreğine otururdu
biliyon ben tembelim nevo makarna hazır corba oyle yarısmaların kızıyım dikişte de anca dugme diker kucuk don kalıbı cıkarırım HanimKelesimiGetir ablacım sen s m l seklınde kalıp pacalı cıkarırsın nevom gerci xxxll ama (saka tabı zarıf hatunum benım)
bana yürümüş o
temiz temiz giysin kadıncagız mapusun moda ekolu zeki muren kostumlerı gıbı tasta işlicezSen kalıpları bitmiş bil nevoşa özel dikilecek donlar
temiz temiz giysin kadıncagız mapusun moda ekolu zeki muren kostumlerı gıbı tasta işlicez
Biliyorum bilmez miyimbiliyon ben tembelim nevo makarna hazır corba oyle yarısmaların kızıyım dikişte de anca dugme diker kucuk don kalıbı cıkarırım HanimKelesimiGetir ablacım sen s m l seklınde kalıp pacalı cıkarırsın nevom gerci xxxll ama (saka tabı zarıf hatunum benım)
ay ikon diyecektımmm ne yazmısım oylee aboww seneye enlerde benı gorecez turkceyı en iyi konusan olarak hak ediyorummmtemiz temiz giysin kadıncagız mapusun moda ekolu zeki muren kostumlerı gıbı tasta işlicez
Yok onun sahibi belli ablaKaşıkçı elması olacak donlarda
Bunu demesen iyiydiKaşıkçı elması olacak donlarda
''S'' olmasın lütfenSen kalıpları bitmiş bil nevoşa özel dikilecek donlar
nevom sıkıntı mekandır mapıss bari o ferah olsun dedimdiBiliyorum bilmez miyim
Önce şişko diyorsun sonra çeviriyorsun