Bibi yok gibi ama emin olmak için 1 hafta sonra tekrar yap
Bibibella
Ikinci cizgi yokki yavru kusum
Yoktur bi sey
Bende istemiyorum cocuk ama
Senin istememe sebebin ne hic gormedim herhalde bi yerlerde
Sen tiroid ilacını içiyor musun bakalım
Tam sopalıksınTamam canım tekrarlicam zatensizi etiketlemişim benimkiyle L koltukta uyuyakalmışım :) bi çubuğunda ben bi çubuğunda eşim üstumde de bibim
Bu yaştan sonra kim uğraşıcak çok sevmiyoruz çocuk falan zaten rahatımızı bozamayız bir dünya da masrafben istemezdim hiç eşimde zamanla istememeye başladı şimdi benden çok korkuyor olur falan diye birde benden olma ihtimali 0 gibi bişey heralde ama tabi korunuyoruz geçen eşimin dikkatsizliği yüzünden korktuk
Sadece o mu bide gizli şeker ilacı var
Ya bir ben sevemedim şu kediyi.bizim burada migrosun önünde fix yeri olan bir kedi var. Tabuladi sanki orayı. Kereviz seviyordum bir dalmışım Ayy o da ne ayaklarımın altına gitmiş baktım yumuşak bir şey dokunuyor bacaklarıma. Resmen zıpladım.
oyyy yerimmmm
Ya bir ben sevemedim şu kediyi.bizim burada migrosun önünde fix yeri olan bir kedi var. Tabuladi sanki orayı. Kereviz seviyordum bir dalmışım Ayy o da ne ayaklarımın altına gitmiş baktım yumuşak bir şey dokunuyor bacaklarıma. Resmen zıpladım.
Bende bir ikidir benimkine artık 2.yi yapalım diyorumCok guzel dimi
Cok istiyorum bundan almak
Bende bir ikidir benimkine artık 2.yi yapalım diyorumistemiyor uyuz pek sevmiyor zaten ben seviyorum diye var evimizde
Ben anasıyım o da üvey babasıKedi babasi yapmis adami
Ben anasıyım o da üvey babasıbiz zamanında ayrıldık bile kedim yüzümden evde istemiyordu dedim orda durrr hooop olmaz o iş ayrıldım
Aynı şey gibi evladını yeni kocası için bırakan kadınlar
Vay anasini
Aynı şey gibi evladını yeni kocası için bırakan kadınlarkızımı istemeyen benide istemesin birkac gün dayanabildi sonra geldi sarıp sarmaladı beni tamam didi
Evet benim minik güzel evimPuahahaha bravo ona o zaman
Amerikan mutfakmis evin onu ogrendik
Evet benim minik güzel evim
Hayvan sevmeyen insan sevmeZ iyi etmişsin koymuşsun kapının önüne
Vay anasini
Fuckear seni
Ayri mutfagin bile yok
Prosun bi de
Kapının önüne koymadım yanımda şimdiHayvan sevmeyen insan sevmeZ iyi etmişsin koymuşsun kapının önüne