Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar neyseki bu sorunu da atlattık gibi
Eki Görüntüle 1919401
Ben regli olmuyorum ya 3 hafta oldu (ilişki) test için erken değildir heralde dimi kızlar
Ya nerde geliyor bebiş istemiyoruz bir yanlışlık oldu da birşey olmaz inş. diye dua ediyoruz hoş ben regli olmadığımdan çok olabilecek diye düşünmuyoruz zaten ama emin olmak istiyoruzOha bebiş geliyo ! Dur bi şoku atlatayım bu ne test mi yaptın ?
Oooo kız ben hiç regli olmuyorum zaten o yüzden nezaman test yapayım diye bilmiyorumHa anladım havalardan falan günleri değişebiliyor benim de bu ay bir hafta gecikti. Dikkatli fofenkle kız
Ya nerde geliyor bebiş istemiyoruz bir yanlışlık oldu da birşey olmaz inş. diye dua ediyoruz hoş ben regli olmadığımdan çok olabilecek diye düşünmuyoruz zaten ama emin ol ak sitiyoruz
Kendimi bildim bileli olmuyor canım alıştım beni etkilemiyor :)Sen neden regl olmıyorsun kuzum ? Pko falan mı var ? Çok stresli bir şey o ya Benim çok düzenlidir bu ay şaşınca ben de korktum ama sanırım günlerin uzaması, kısalması,mevsimler falan etkiliyor.
Kendimi bildim bileli olmuyor canım alıştım beni etkilemiyor :)
ohho hayatım drlarda geçti canım olmuyor yani bi d.kontrol hapı içersem oluyor yillarca içtim bırakınca gitti oda zararlı ciğere uzun süre kullanınca ameliyat bile oldum ama ıhhh, bana bi zararı yok şiskoluğu falan saymazsak bebek mi Allah korusunAllah isteyene versin keyfimiz yerinde bibim varyaKızım doktora görünsene alıştım olur mu herşeyi etkiler o hormonlar Şu durumda bebiş yok gibi korkma Yap bi tane kız küçük Bibi
Bibi yok gibi ama emin olmak için 1 hafta sonra tekrar yapKızlar neyseki bu sorunu da atlattık gibi
Eki Görüntüle 1919401
Ben regli olmuyorum ya 3 hafta oldu (ilişki) test için erken değildir heralde dimi kızlar
beni aday gösteren olur mu acaba? :)
o bölüm kapanmadan bir kaç ay önce işlerim nedeniyle siteye girememiştim.Döndüğümde hayal kırıklığı yaşadım açıkçası.Sanırım seni siyaset kapandığından beri görmedim:)
Evet aynen öyle bu yaşıma kadar ne kadar yanlış yaşamışım meğerse. Ama bu da yetmiyor tabi ki mutlu bir insan olmak lazım stresi atmak lazım gülmek lazım takmamak lazım haz almak lazım. Yine de çok yol aldım ben. Bir ara başlamıştın sen de ne oldu bıraktın galibaSana öyle özeniyorum kii, hayretle ve hayranlıkla takip ediyorum değişimini. Bir musibet bin nasihatten iyidir derler ya, tiroidler hayatını değiştirmene vesile oldu resmen.
Ya bir ben sevemedim şu kediyi.bizim burada migrosun önünde fix yeri olan bir kedi var. Tabuladi sanki orayı. Kereviz seviyordum bir dalmışım Ayy o da ne ayaklarımın altına gitmiş baktım yumuşak bir şey dokunuyor bacaklarıma. Resmen zıpladım.Kedi masraf olmuyor mu ekstra bibi ? Maması falan ne alıyorsun ? Biz göçtük artık da ondan soruyorum
Sen tiroid ilacını içiyor musun bakalımohho hayatım drlarda geçti canım olmuyor yani bi d.kontrol hapı içersem oluyor yillarca içtim bırakınca gitti oda zararlı ciğere uzun süre kullanınca ameliyat bile oldum ama ıhhh, bana bi zararı yok şiskoluğu falan saymazsak bebek mi Allah korusunAllah isteyene versin keyfimiz yerinde bibim varya
Evet bir süre yoktum. Kötü bir esnaflık tecrübesi atlattık eşimle, kendi işimizi kurduk ama maalesef başarılı olamadık. Evimizi taşıdık bu arada, ben şirketin kapanması işlemleriyle uğraştım falan şimdi de iş arıyorum yine. Sen nasılsın yoktun epeydir ?
Ben yaklaşık 15 senedir özel sektörde çalışıyordum. Bir fabrika ortamı olmakla olmamak arasında mutluyum ama hep yorgundum hiç bir şeye yetişemiyordum pek çok kadın gibi.ama işimi bırakamıyordum hep çaresizlik çemberinden etrafındaydim.zaman zaman paylaşmisimdir hislerimi burada. Eşim tayin oldu biraz bekliyorduk bu durumu benim için de bir neden oldu yeniden başlamak için. 15 yıllık isimden ayrıldım ve evimizi taşıdık. Kızım tam da 1.sinifa başladı ki kendi ellerimle yoğura bileceğim rahatliklaşimdi sabah eşini ise gönderen kızını okula bırakıp sinema avm gezen evinde sirkesini yoğurdunu yapan bir anne oldum.15 sene hayatımda hiç olmamış hiç yaşanmamış gibi. 15 senelik mühendisim bazen düşünüyorum bu macera burada bitti mi acaba diye..önümüzdeki sene Kpss ye gireceğim artık. Bu sene evimin tadını çıkarıyorum.hadi ya neler yaptın bize de fikir olur
Ben yaklaşık 15 senedir özel sektörde çalışıyordum. Bir fabrika ortamı olmakla olmamak arasında mutluyum ama hep yorgundum hiç bir şeye yetişemiyordum pek çok kadın gibi.ama işimi bırakamıyordum hep çaresizlik çemberinden etrafındaydim.zaman zaman paylaşmisimdir hislerimi burada. Eşim tayin oldu biraz bekliyorduk bu durumu benim için de bir neden oldu yeniden başlamak için. 15 yıllık isimden ayrıldım ve evimizi taşıdık. Kızım tam da 1.sinifa başladı ki kendi ellerimle yoğura bileceğim rahatliklaşimdi sabah eşini ise gönderen kızını okula bırakıp sinema avm gezen evinde sirkesini yoğurdunu yapan bir anne oldum.15 sene hayatımda hiç olmamış hiç yaşanmamış gibi. 15 senelik mühendisim bazen düşünüyorum bu macera burada bitti mi acaba diye..önümüzdeki sene Kpss ye gireceğim artık. Bu sene evimin tadını çıkarıyorum.