Yarışma Geleneksel "2016 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Siyasetten o kadar çok banlandım ki... c.başkanı Mekke'ye gitmiş , ben de iyi gitsin belki şeytan taşlamada ona da bir şeyler isabet eder yazdım.:deli::deli: Sonra diğer üyeler c.başkanına hakaret yasak yazdılar, ben de hakaret etmedim temennide bulundum yazdıysam da Mune Mune ablayı ikna etmedi:duduk:
Ben sana bayiliyorum varyaa:KK70:

Mune Mune en çok kibleyen üye kategorısı olsun :KK53:
Şşt orayı karıştırmayın :KK70:

Şike var o zaman kazanmak için kendini mi kibledin kız
Bahar Yıldırım'la kapışmıştık :KK70: Onu kiblerken adil olmak için kendimi de kiblemiştim, ikimiz de banlandık.

Sus sus onu deme :KK70:
:KK70: :KK70:
Napim ama polemik diye karşımdakini kiblerken kendimi de kiblemem lazım yani polemiğe giren diğer taraf da benim sonuçta :KK70: :KK70:

Aşkolsun, ben toplam 3 kere banlandım bi' kere :KK43: Beni kimlerle anıyorsun :KK43:

Birinde kendimi kiblemiştim :KK70:
Zaten senin için temkinli dedim :KK70:

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, burada çoğu banı benden almanıza rağmen tavır takınmama, yaptığım esprilere alınmama huyunuzu çok seviyorum, kurallarla samimiyeti ayırt edebiliyorsunuz, o yüzden hepinize teşekkür ederim, birlikte herşeye rağmen güzel bir yıl geçirdik, sağolun :KK68:

Şşt orayı karıştırmayın :KK70:

Bahar Yıldırım'la kapışmıştık :KK70: Onu kiblerken adil olmak için kendimi de kiblemiştim, ikimiz de banlandık.

:KK70: :KK70:
Napim ama polemik diye karşımdakini kiblerken kendimi de kiblemem lazım yani polemiğe giren diğer taraf da benim sonuçta :KK70: :KK70:
yok yok olsun. yönetıcıler oy versın :KK53:

Zaten senin için temkinli dedim :KK70:

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim, burada çoğu banı benden almanıza rağmen tavır takınmama, yaptığım esprilere alınmama huyunuzu çok seviyorum, kurallarla samimiyeti ayırt edebiliyorsunuz, o yüzden hepinize teşekkür ederim, birlikte herşeye rağmen güzel bir yıl geçirdik, sağolun :KK68:
:KK70: Ban sınırını kaptım mune, duracağım yeri biliyorum :KK70:

Biz teşekkür ederiz ^_^

yok yok olsun. yönetıcıler oy versın :KK53:
Yok yok olmasın :KK70:
Ya da amaaaan olsun ya kimden korkacağız hıhh

X