Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Bize gelsene nevoş,eşinide aradan çıkarırız merak etme sana yamuk yaparsa biter
Abla adam haklı ancak başkasının işlerine koşturuyorumBirinin oldun diğerine gerek yok diğer Veli toplantısında kaş göz yapmaktan yüzü yamulduYamuk yaparsa size havale ederim

Kızlar kızlar ne habersiniz gene akşam oldu yemek yok evde hazır alcam ama
Aynı ben
Akşama kadar canım birşey yapmak istemiyor, benimki işten çıkıp arayınca nazlı nazlı "ya yemekte yapamadım ama canın birşey istiyor mu?" diye soruyorum. Neyse yapma dışardan söyleriz diyor

Aynı ben
Akşama kadar canım birşey yapmak istemiyor, benimki işten çıkıp arayınca nazlı nazlı "ya yemekte yapamadım ama canın birşey istiyor mu?" diye soruyorum. Neyse yapma dışardan söyleriz diyor

Demi yaniiii beni örnek al işte pinkocan,bakma ya bugünlük böyle oldu sölemesi ayıp burada hazor tavuk satan bir yer ondan alacam..
Bak sen tüm gün otur damada yemek yapma söyleyecem seni damada varyaaa

Demi yaniiii beni örnek al işte pinkocan,bakma ya bugünlük böyle oldu sölemesi ayıp burada hazor tavuk satan bir yer ondan alacam..
Bak sen tüm gün otur damada yemek yapma söyleyecem seni damada varyaaa
Ama hanım abla sende karar ver, seni mi örnek alayım? yemek mi yapayım?
Hergün yapınca çok sıkılıyorum Birde nankör ki görme Neler neler yapıyorum gözüne gelmiyor

Aynı ben

seni gidi civelek hatun seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…