Ben bilmem ortağım bilirBeni yazan var mı Pinko Nevoş?
Ortağın da ortağım bilir derse ne olacak.Ben bilmem ortağım bilir
Hep beraber görcez bakalım
Hoş geldin balımEnHarbiKiz baktım buralardasin peşinden geldim senin hangi kategoride aday olacaksın merak ediyorum en mikemmel uye
Kim sana Asabi demiş kim kimNurdan başka beni asabi bulan olmaz listeye de girmem
Burada oy istemek yasak değil mi Harbi?Hoş geldin balımbeni güzel kategorilere yaz,oylarini esirgeme e mi beybisi
En güzel kategoriler senindir harbi dur hatta tüm kategorilere seni yazıp yollayim garanti olsunHoş geldin balımbeni güzel kategorilere yaz,oylarini esirgeme e mi beybisi
Muhtemelen öyle diyecek. En güzel saklama yöntemiOrtağın da ortağım bilir derse ne olacak.
Ayy seni en sevdiğim üye ilan ediyorumKim sana Asabi demiş kim kimen gaza getiren üye olabilirsin bence yada en yardımsever ben oyle gördüm ben anlamam
Ne oyu kız,kim istemis göster hemen ağzını burnunu kıralımmmBurada oy istemek yasak değil mi Harbi?
Dur sana pembik galplerden yapayimEn güzel kategoriler senindir harbi dur hatta tüm kategorilere seni yazıp yollayim garanti olsun
Yok yok kırma içinde bir minnak var yazık olur.Ne oyu kız,kim istemis göster hemen ağzını burnunu kıralımmm
Dur sana pembik galplerden yapayim
Çok ayıp etmişler sana sana hemdeMuhtemelen öyle diyecek. En güzel saklama yöntemi
Ayy seni en sevdiğim üye ilan ediyorum
Bana neler neler diyorlar bilsen
Peki mademYok yok kırma içinde bir minnak var yazık olur.
Harbi senin ufaklık kaç aylık oldu cinsiyeti belli mi uzaklığına merak ettim imzanı gorunceNe oyu kız,kim istemis göster hemen ağzını burnunu kıralımmm
Dur sana pembik galplerden yapayim
Demi ya.. Akşam akşam iyi ki geldinÇok ayıp etmişler sana sana hemdeinanmam kimseye birkere ben
İyiyim canım ne olsun.Yiyip içip geziyorum çok şükür.Peki madem
Naber kız nasilsin
2,5 aylık teyzesi mini minnacık dahaaHarbi senin ufaklık kaç aylık oldu cinsiyeti belli mi uzaklığına merak ettim imzanı gorunce
Ohhh hayat bize güzel kizzzzİyiyim canım ne olsun.Yiyip içip geziyorum çok şükür.Sen de iyisin inşallah.İşe gitmiyormuşsun oh sefan olsun.
Darısı isteyenlere.Ohhh hayat bize güzel kizzzzbende yiyip içip yatiyorum,özlediğim hayati yaşıyorum
Minik fasulye2,5 aylık teyzesi mini minnacık dahaa
Aynen kuru fasulye kadarMinik fasulyeböyle taklalar attığını da görürüz harbi insallah yani sen görürsün bize soylersin
AminnnDarısı isteyenlere.
Kaynanan nasıl?