- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Hayırlı akşamlar ablammBen kaçtım kızlar görüşürüz iyi akşamlar
Neyyyy sizden uzak durmak gerek desene.off şimdi itiraf ediyorum benim de onu görünce içim titriyor bi titrek oluyorum @office
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı akşamlar ablammBen kaçtım kızlar görüşürüz iyi akşamlar
Neyyyy sizden uzak durmak gerek desene.off şimdi itiraf ediyorum benim de onu görünce içim titriyor bi titrek oluyorum @office
Sana bu yıl en şeker,en komik,en tatlı,en eğlenceli üye kategorilerini vereceğizbu sene ekşınların ortasında sap gibi kalan üye ödülünü istiyorum
Senin beni yazdığın o yeri gördükten sonra bak ben seni nerelere yazcam
Hoşbuldum canım Sağolasın iyiyim çok şükür. Sen nasılsın canım?
Biz Pinko ile ortağız unuttun muListeleri ikimiz görüyoruzsen nerden biliyon bakalim
nerde mahremiyet
nerde ozel hayat
nerde devlet sirlari
nerde bu millet
nerde terliklerim
seni "kendini begenmis mi didim ,muhalefet mi didim,isinamadigim mi didim ? asabisin bebisim kabul et
Oyyyİmzanız can alıyorAy ben çıkıcam mı acaba
En sporcu üye yok mu varsa oyum sanaAy ben çıkıcam mı acaba
Liste yaparken kendi nickini yazabilirsin uygun gördüğün kategoriyeAy ben çıkıcam mı acaba
Yok kendimizi aday göstermiyoruzListe yaparken kendi nickini yazabilirsin uygun gördüğün kategoriye
Bana o kategoride senden başka kimse oy vermezsen nerden biliyon bakalim
nerde mahremiyet
nerde ozel hayat
nerde devlet sirlari
nerde bu millet
nerde terliklerim
seni "kendini begenmis mi didim ,muhalefet mi didim,isinamadigim mi didim ? asabisin bebisim kabul et
O zaten en mikemmel tescillenmişEnHarbiKiz baktım buralardasin peşinden geldim senin hangi kategoride aday olacaksın merak ediyorum en mikemmel uye
Selam nevreste en kibar üye ve en becerikli üye kategorisi senin olmalı benceOyyyİmzanız can alıyor
Pinkom zaten tek kişi yazarsa listeye eklenmeyebilir çoğunlukla söylenen isimlerle liste yapacağızBana o kategoride senden başka kimse oy vermez
Ne hain planı yaptım ki ben iftiracı
Nurdan başka beni asabi bulan olmaz listeye de girmemPinkom zaten tek kişi yazarsa listeye eklenmeyebilir çoğunlukla söylenen isimlerle liste yapacağız
Lezzetli samimiyet kokan evlerden sofralarOyyyİmzanız can alıyor
Evet yaaa böyle bir katagori olmalııııııEn sporcu üye yok mu varsa oyum sana
Ne olmuşDüzeltme :)
Yok kendimizi aday göstermiyoruz
Yanlış bilgi vermiştim de, sonradan görenler yanlışa düşmesin diye düzelteyim dedim çok pardonLezzetli samimiyet kokan evlerden sofralar
Evet yaaa böyle bir katagori olmalıııııı
Ne olmuş
Ay ben daha demin sana mesaj attım adaylarımı kendimi yazdım birine