Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

İiyiym kuuzm sağol sen nasılsın
Iyiyim ablaamm evde dinleniyorum gitmiyorum artik işe ne güzelmiş evde olmak

önce arkadasca yaklasti bana hep canım kardeşim derdi kendisi benden bir 20 yaş büyük, sonra aşkım bibigim demeye başladı en son da çarpık çarpık konuştu erotik bi şeyler dedi
Yuhhh resmen planli programli yürümüş sana. Geçen gün bana kadesaya hastayim,icim kipraşiyo onla konuşurken dedi,şüphelendim ama konduramadim

Ohh ne güzel dinlen sende keyfşne bak güzelcene,eşin halleder nasılsa dükkan işini

Ohh ne güzel dinlen sende keyfşne bak güzelcene,eşin halleder nasılsa dükkan işini
Eleman da var zaten abla,yıktım bütün işleri üzerlerine sorunlu bir müşteri vardı,benm prova almam lazımdı dün gittim ayyy gitmez olaydim içim dışıma çıktı çok kötü oldum. Eşim geri eve getirdi beni,bütün gün hasta oldum. Bir daha çıkmam evden

Dikkat et kendinede bebeğede,şimdi bulantılarının olduğu en yoğun dönem içindesin..
Bu günlerde geçecek daha rahat edersin sonra..

Hahahaha kahkaha attım demek içim kiprasiyo dedi haha :)

Anaaa neler deniş öylee bide kıpraşıyormuşşş

Dikkat et kendinede bebeğede,şimdi bulantılarının olduğu en yoğun dönem içindesin..
Bu günlerde geçecek daha rahat edersin sonra..

Anaaa neler deniş öylee bide kıpraşıyormuşşş
Aslında pek bulantim yok abla,kusma hiç yok. Dün niyeyse öyle oldum. Araba sarstı galiba. Evimiz is yerine baya uzak yarım saat sürüyor yol. Eşimde biraz hızlı kullaniyor hayın herif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…