Ekşınların gıraliçesi seçicez senikızım son bir ayda her türlü olaya karıştımmafya babası gibi geziyorum ortalarda
Kadiş en büyük mağdur olarak sen soyle,yalan mi?
Kadiş en büyük mağdur olarak sen soyle,yalan mi?
bu sene ekşınların ortasında sap gibi kalan üye ödülünü istiyorum
Hanım ablaaaa nasilsinnn
İyi hadi sevindim sakinleşmene
Biz seni öyle seviyoz amaTirbiyisizlir
önce arkadasca yaklasti bana hep canım kardeşim derdi kendisi benden bir 20 yaş büyük, sonra aşkım bibigim demeye başladı en son da çarpık çarpık konuştu erotik bi şeyler dediKadiş en büyük mağdur olarak sen soyle,yalan mi?
Ahahahsaf ayağı yapma herkes senin bk olduğunu biliyooo
önce arkadasca yaklasti bana hep canım kardeşim derdi kendisi benden bir 20 yaş büyük, sonra aşkım bibigim demeye başladı en son da çarpık çarpık konuştu erotik bi şeyler dedi
neler demedi kiHahahahahaaha erotik didi haa neler didi peki
neler demedi ki
lolipop dedi,elma şekerim dedi hahaha :)
Iyiyim ablaamm evde dinleniyorum gitmiyorum artik işe ne güzelmiş evde olmakİiyiym kuuzm sağol sen nasılsın
Yuhhhönce arkadasca yaklasti bana hep canım kardeşim derdi kendisi benden bir 20 yaş büyük, sonra aşkım bibigim demeye başladı en son da çarpık çarpık konuştu erotik bi şeyler dedi
Iyiyim ablaamm evde dinleniyorum gitmiyorum artik işe ne güzelmiş evde olmak
Yuhhhresmen planli programli yürümüş sana. Geçen gün bana kadesaya hastayim,icim kipraşiyo onla konuşurken dedi,şüphelendim ama konduramadim
Eleman da var zaten abla,yıktım bütün işleri üzerlerineOhh ne güzel dinlen sende keyfşne bak güzelcene,eşin halleder nasılsa dükkan işini
Hahahaha kahkaha attım demek içim kiprasiyo dedi haha :)Iyiyim ablaamm evde dinleniyorum gitmiyorum artik işe ne güzelmiş evde olmak
Yuhhhresmen planli programli yürümüş sana. Geçen gün bana kadesaya hastayim,icim kipraşiyo onla konuşurken dedi,şüphelendim ama konduramadim
He öyle dedi,bende onun yalançısıyımHahahaha kahkaha attım demek içim kiprasiyo dedi haha :)
Eleman da var zaten abla,yıktım bütün işleri üzerlerinesorunlu bir müşteri vardı,benm prova almam lazımdı dün gittim ayyy gitmez olaydim içim dışıma çıktı çok kötü oldum. Eşim geri eve getirdi beni,bütün gün hasta oldum. Bir daha çıkmam evden
Hahahaha kahkaha attım demek içim kiprasiyo dedi haha :)
off şimdi itiraf ediyorum benim de onu görünce içim titriyor bi titrek oluyorumHe öyle dedi,bende onun yalançısıyım
Aslında pek bulantim yok abla,kusma hiç yok. Dün niyeyse öyle oldum. Araba sarstı galiba. Evimiz is yerine baya uzak yarım saat sürüyor yol. Eşimde biraz hızlı kullaniyor hayın herifDikkat et kendinede bebeğede,şimdi bulantılarının olduğu en yoğun dönem içindesin..
Bu günlerde geçecek daha rahat edersin sonra..
Anaaa neler deniş öylee bide kıpraşıyormuşşş