- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Her zaman bekleriz..isabel , işlerden vakit kaldığında bu afetlerle sohbet etmeni isterim doğrusu, valla günün bütün yorgunluğu gidiyor, daha bir kısmı yok ortada, gelseler esprileri gör
Bazen Mune abla nickimizi görünce sinir krizi geçiriyordur diye düşünüyordum ama öyle değilmişisabel , işlerden vakit kaldığında bu afetlerle sohbet etmeni isterim doğrusu, valla günün bütün yorgunluğu gidiyor, daha bir kısmı yok ortada, gelseler esprileri gör
Ya kendinden pay biç Harbi, ben sana hamileyken Sarışın bir afet geçerken kadının önünden geçen pos bıyıklı dünya yakışıklısı tüpçü geçmeseydi, şu an o canım bıyığın ve inci gibi dişlerin olmazdı değil miPeruk değil ya oksijenli su sürdüm ondan rengi azcik şey oldu
Ama ben o kuru kafadan korkuyorum
Beklenen gün gelecekse eğer beklerim pusuda nevossss
Lisabella, hepsi birbirinden iyidir, çok cana yakınlar ve sohbetleri muhteşem, hepsini başka bir özelliğiyle seviyorum, tanıdıkça bayılırsın hepsine
Ablam ne yaptın senYa kendinden pay biç Harbi, ben sana hamileyken Sarışın bir afet geçerken kadının önünden geçen pos bıyıklı dünya yakışıklısı tüpçü geçmeseydi, şu an o canım bıyığın ve inci gibi dişlerin olmazdı değil mi
Iyi ki aynada kendime bakmadım ilk kıpırdadığında, çıkacak karışım ne olurdu Allah bilir
Niye? Sıkıştırmayın kızınuryolu zamanın azalıyor... Hatırlatalım dedim
Hayırlı geceler LisamEvet çok sevdim .Ama dedim ya kendimi foruma yeni katılan üyeler gibi hissettim.Bu muhteşem sohbetlere daha fazla iştirak etmeliyim..Şimdi çıkıyorum bildiğin üzere işler güçler.. Öperim hepinizi tatlı şeyler
Ablam saat verdi enlerini o saatte yollayacakmışNiye? Sıkıştırmayın kızı
Mune annem çok haklisiniz,bende bebem ayni anneannesine benzesin ıstiyorum o yüzden siz bana ozelden resimlerinizi atın,7/24 bakayim. Nasıl fikir amaYa kendinden pay biç Harbi, ben sana hamileyken Sarışın bir afet geçerken kadının önünden geçen pos bıyıklı dünya yakışıklısı tüpçü geçmeseydi, şu an o canım bıyığın ve inci gibi dişlerin olmazdı değil mi
Iyi ki aynada kendime bakmadım ilk kıpırdadığında, çıkacak karışım ne olurdu Allah bilir
Her zaman bekleriz hayırlı gecelerEvet çok sevdim .Ama dedim ya kendimi foruma yeni katılan üyeler gibi hissettim.Bu muhteşem sohbetlere daha fazla iştirak etmeliyim..Şimdi çıkıyorum bildiğin üzere işler güçler.. Öperim hepinizi tatlı şeyler
Vayyy uyanıkMune annem çok haklisiniz,bende bebem ayni anneannesine benzesin ıstiyorum o yüzden siz bana ozelden resimlerinizi atın,7/24 bakayim. Nasıl fikir ama
Aaaa bilmiyor muydunAblam ne yaptın senBen de harbi neden bu kadar güzel olmuş diyorum
isabel , işlerden vakit kaldığında bu afetlerle sohbet etmeni isterim doğrusu, valla günün bütün yorgunluğu gidiyor, daha bir kısmı yok ortada, gelseler esprileri gör
Mune .!.:Niye? Sıkıştırmayın kızı
Arada kaçamak her zaman iyidirHarbicim sana tatlı Dedi ama o diyetteymiş tatlıyı hiç sevmezmiş
Hamilesin üzülme diye söylemeyecektim ama kıyamadım
Aaaa bilmiyor muydun
Ilk kıpırdadığında en yakışıklı adamla en güzel kadına baktım, keşke birde kendime baksaydım
Bebe doğmadan korkacakMune annem çok haklisiniz,bende bebem ayni anneannesine benzesin ıstiyorum o yüzden siz bana ozelden resimlerinizi atın,7/24 bakayim. Nasıl fikir ama