- 12 Temmuz 2006
- 56.568
- 217.227
- 1.223
- 52
Allah iyiliğini versin, ciddi ciddi saat mi verdiMunem 22:30 en listemi aticam buraya dedi suan 6 dk var.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin, ciddi ciddi saat mi verdiMunem 22:30 en listemi aticam buraya dedi suan 6 dk var.![]()
Hahahah bende diyorum harbi neyin karışımıYa kendinden pay biç Harbi, ben sana hamileyken Sarışın bir afet geçerken kadının önünden geçen pos bıyıklı dünya yakışıklısı tüpçü geçmeseydi, şu an o canım bıyığın ve inci gibi dişlerin olmazdı değil mi
Iyi ki aynada kendime bakmadım ilk kıpırdadığında, çıkacak karışım ne olurdu Allah bilir![]()
Inşallah fıstığım, valla epeydir yoruldun.Aynen şu kısa sohbette bile çok eğlendim..Bizim KK hatunları tatlıdırlar,afettirler,candır bunlar canAz kaldı işler bitecek inşallah
![]()
Ahhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurduAaaa bilmiyor muydun
Ilk kıpırdadığında en yakışıklı adamla en güzel kadına baktım, keşke birde kendime baksaydım![]()
Bayağı karışmış dombiğimHahahah bende diyorum harbi neyin karışımı![]()
Kızdan mutasyonmuş gibi bahsediyorsunuzAhhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurduBöyle olmazdı
![]()
Kendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsunBebe doğmadan korkacak
Sana ortaya Karışık foto yapalım ona bak, dudaklar kime benzesin, gözler, kaşlar![]()
Sence nasılKızdan mutasyonmuş gibi bahsediyorsunuz![]()
Ahhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurduBöyle olmazdı
![]()
Hoşgeldin canım inşaallahÇok heycablı ve süper keyifli olucağa benziyooor![]()
Hahahahahhahahaaha Allah iyiliğini versin, numune hahahahhahaahahahaKendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsungören desin ki" ayyyy minik muneee,ayni ananesii ayniiii"
foruma da üye yapcam,nickini de NuMune yapcam
![]()
Ablam Allah'tan çok çocuk yapmamışsın o zaman ne olacaktı
Bak şimdi diğeri yok, o da gelirse kıyamet kopar ben kime benziyorum diye, ona hamileykende çok ıspanak yedimbiri yeşerdi, Öbürü pos bıyıklı Sarışın oldu, ay ben bu çocukları yapamadım, olmadı bunlar
![]()
Evlat,evlattir amaaa dimi anneeğğğ
Bak şimdi diğeri yok, o da gelirse kıyamet kopar ben kime benziyorum diye, ona hamileykende çok ıspanak yedimbiri yeşerdi, Öbürü pos bıyıklı Sarışın oldu, ay ben bu çocukları yapamadım, olmadı bunlar
![]()
Torun mune ablaya benzese bariBayağı karışmış dombiğim![]()
İsterseniz bana göndersin ben hepinize anlatırımTorun mune ablaya benzese bari![]()
Mune abla sen bana yolla fotonu harbinin gözleri kamaşmasın mazallah hamile ya ben ona alıştıra alıştıra gösteririm
![]()
Kendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsungören desin ki" ayyyy minik muneee,ayni ananesii ayniiii"
foruma da üye yapcam,nickini de NuMune yapcam
![]()
Harbi uyanık sen ondan uyanıkTorun mune ablaya benzese bari![]()
Mune abla sen bana yolla fotonu harbinin gözleri kamaşmasın mazallah hamile ya ben ona alıştıra alıştıra gösteririm
![]()