Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ya kendinden pay biç Harbi, ben sana hamileyken Sarışın bir afet geçerken kadının önünden geçen pos bıyıklı dünya yakışıklısı tüpçü geçmeseydi, şu an o canım bıyığın ve inci gibi dişlerin olmazdı değil mi:KK14:
Iyi ki aynada kendime bakmadım ilk kıpırdadığında, çıkacak karışım ne olurdu Allah bilir:KK70:
Hahahah bende diyorum harbi neyin karışımı :KK70:

Bebe doğmadan korkacak:KK70:
Sana ortaya Karışık foto yapalım ona bak, dudaklar kime benzesin, gözler, kaşlar:KK70:
Kendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsun :KK53: gören desin ki" ayyyy minik muneee,ayni ananesii ayniiii" :KK53: foruma da üye yapcam,nickini de NuMune yapcam:KK70:

Ahhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurdu:KK45:Böyle olmazdı:confused::KK70:
:KK70::KK70:
Bak şimdi diğeri yok, o da gelirse kıyamet kopar ben kime benziyorum diye, ona hamileykende çok ıspanak yedim:KK70: biri yeşerdi, Öbürü pos bıyıklı Sarışın oldu, ay ben bu çocukları yapamadım, olmadı bunlar:KK70:

:KK70::KK70:
Bak şimdi diğeri yok, o da gelirse kıyamet kopar ben kime benziyorum diye, ona hamileykende çok ıspanak yedim:KK70: biri yeşerdi, Öbürü pos bıyıklı Sarışın oldu, ay ben bu çocukları yapamadım, olmadı bunlar:KK70:
Ablam Allah'tan çok çocuk yapmamışsın o zaman ne olacaktı:KK70:

X