- 12 Temmuz 2006
- 55.537
- 212.946
- 52
Allah iyiliğini versin, ciddi ciddi saat mi verdiMunem 22:30 en listemi aticam buraya dedi suan 6 dk var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah iyiliğini versin, ciddi ciddi saat mi verdiMunem 22:30 en listemi aticam buraya dedi suan 6 dk var.
Hahahah bende diyorum harbi neyin karışımıYa kendinden pay biç Harbi, ben sana hamileyken Sarışın bir afet geçerken kadının önünden geçen pos bıyıklı dünya yakışıklısı tüpçü geçmeseydi, şu an o canım bıyığın ve inci gibi dişlerin olmazdı değil mi
Iyi ki aynada kendime bakmadım ilk kıpırdadığında, çıkacak karışım ne olurdu Allah bilir
Inşallah fıstığım, valla epeydir yoruldun.Aynen şu kısa sohbette bile çok eğlendim..Bizim KK hatunları tatlıdırlar,afettirler,candır bunlar can Az kaldı işler bitecek inşallah
Ahhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurduBöyle olmazdıAaaa bilmiyor muydun
Ilk kıpırdadığında en yakışıklı adamla en güzel kadına baktım, keşke birde kendime baksaydım
Bayağı karışmış dombiğimHahahah bende diyorum harbi neyin karışımı
Kızdan mutasyonmuş gibi bahsediyorsunuzAhhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurduBöyle olmazdı
Kendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsun gören desin ki" ayyyy minik muneee,ayni ananesii ayniiii" foruma da üye yapcam,nickini de NuMune yapcamBebe doğmadan korkacak
Sana ortaya Karışık foto yapalım ona bak, dudaklar kime benzesin, gözler, kaşlar
Sence nasılKızdan mutasyonmuş gibi bahsediyorsunuz
Ahhh ablam keşke kendine baksaydın dünya güzeli olurduBöyle olmazdı
Hoşgeldin canım inşaallahÇok heycablı ve süper keyifli olucağa benziyooor
Hahahahahhahahaaha Allah iyiliğini versin, numune hahahahhahaahahahaKendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsun gören desin ki" ayyyy minik muneee,ayni ananesii ayniiii" foruma da üye yapcam,nickini de NuMune yapcam
Ablam Allah'tan çok çocuk yapmamışsın o zaman ne olacaktı
Bak şimdi diğeri yok, o da gelirse kıyamet kopar ben kime benziyorum diye, ona hamileykende çok ıspanak yedim biri yeşerdi, Öbürü pos bıyıklı Sarışın oldu, ay ben bu çocukları yapamadım, olmadı bunlar
Hoşbulduum nevişummHoşgeldin canım inşaallah
Evlat,evlattir amaaa dimi anneeğğğ
Bak şimdi diğeri yok, o da gelirse kıyamet kopar ben kime benziyorum diye, ona hamileykende çok ıspanak yedim biri yeşerdi, Öbürü pos bıyıklı Sarışın oldu, ay ben bu çocukları yapamadım, olmadı bunlar
Torun mune ablaya benzese bari Mune abla sen bana yolla fotonu harbinin gözleri kamaşmasın mazallah hamile ya ben ona alıştıra alıştıra gösteririmBayağı karışmış dombiğim
İsterseniz bana göndersin ben hepinize anlatırımTorun mune ablaya benzese bari Mune abla sen bana yolla fotonu harbinin gözleri kamaşmasın mazallah hamile ya ben ona alıştıra alıştıra gösteririm
Kendi resimlerinzden kolaj yapin bence. Kaş,göz,ağız,burun aynısı sizden olsun gören desin ki" ayyyy minik muneee,ayni ananesii ayniiii" foruma da üye yapcam,nickini de NuMune yapcam
Harbi uyanık sen ondan uyanıkTorun mune ablaya benzese bari Mune abla sen bana yolla fotonu harbinin gözleri kamaşmasın mazallah hamile ya ben ona alıştıra alıştıra gösteririm