Hanım'a rakip olamaz, Harbi'nin saç perukAvatarda Hanım Ablaya rakip olur mu?
Çok kıskandıkBöö hiç komik degilsiniz
çay kahve ne alırsınız efenim? Buranin çaycısıpinkstrap siz emredin hemen getirsin. O kadar maaş veriyoz azck hizmet etsin bize kız pinko bana da elma suyu sık
Sağol Lisam ,hepsi çok tatlıdırValla hepiniz tatlımı tatlısınız bayıldım ben bu ekibe
Demek ki bu kadar uzakmışım ben buralara oysa zamanında ne çok sohbetler ederdik ..Ama hepinizi biliyorum,takibimdesiniz.Yazmıyor katılamıyor olsamda okuyorum sizleri sürekli
Az sonra burda kavga çıkar, o mu tatlı, ben mi tatlıAma Mune abla ben çok yormuyorum seniharbiden daha tatlıyımdır en azından
Bak ben bunu düşünmedimHanım'a rakip olamaz, Harbi'nin saç peruk
Orjinal olmadığından otomatikman diskalifiye
Yooo.görmedim,bana demiştir uzerine alinmissindirLisa banada şekerim dedi görmedin mi
hahahaHarbim kız o pisi sarı kuzu sensin kim olucak su profil resmine bak aman allahım sen kkuzuların sessizliği harbimmm
InsaaalllahhhhAblam sende onaylıyorsun değil mi hepimiz çok tatlıyızCımbızı karıştırmayalım şimdi
Biz kavga ederiz ama küsmeyizAz sonra burda kavga çıkar, o mu tatlı, ben mi tatlı
Geyikte sohbetimiz olmuştu ama kısacık, o da doyurmadı pek yaniValla hepiniz tatlımı tatlısınız bayıldım ben bu ekibe
Demek ki bu kadar uzakmışım ben buralara oysa zamanında ne çok sohbetler ederdik ..Ama hepinizi biliyorum,takibimdesiniz.Yazmıyor katılamıyor olsamda okuyorum sizleri sürekli
Çok teşekkür ederim
Bende en tanışılmak istenene aday göstercem
İmzalı resmi hak ederim sonrasında sanırım
Sorma, hepsi bal küpü
Bende peşlerindeki cımbızlı arı
Ben dedimm, çocuk doğunca annesinden korkacakBak ben bunu düşünmedimAblam yeğenim bu avatar yüzünden çirkin olacak bu avatarı kiblesem değiştirir misin
Çok beklersinYooo.görmedim,bana demiştir uzerine alinmissindir
hahahamatmazelimmm yaa
InsaaalllahhhhMune cimbizlar seni nevos,vallaha banlandigin gün fakir sevindircem,sadaka vercem
Ben de teyzesi olarak korkular içerisindeyimBen dedimm, çocuk doğunca annesinden korkacak
Silip kendi kurukafamı koymayı düşünüyorum, manevi anneannesiyim bebenin, psikolojisini düşünmem lazım
Lisabella, hepsi birbirinden iyidir, çok cana yakınlar ve sohbetleri muhteşem, hepsini başka bir özelliğiyle seviyorum, tanıdıkça bayılırsın hepsineGerçekten mi ?Bak utandım şimdiTanışırız şekerim yakınız nasıl olsa gel tanışalım
Muneeeeebayıldım ben bu kızlara
Valla hepiniz tatlımı tatlısınız bayıldım ben bu ekibe
Harbi uyuduğu zaman beni de çağır pinkomGeyikte sohbetimiz olmuştu ama kısacık, o da doyurmadı pek yani
Her zaman bekleriz, harbi uyuduğu Zaman etiket yapayım, müsait olursanız sohbet edelim
Peruk değil ya oksijenli su sürdüm ondan rengi azcik şey olduHanım'a rakip olamaz, Harbi'nin saç peruk
Orjinal olmadığından otomatikman diskalifiye
Ama ben o kuru kafadan korkuyorumBen dedimm, çocuk doğunca annesinden korkacak
Silip kendi kurukafamı koymayı düşünüyorum, manevi anneannesiyim bebenin, psikolojisini düşünmem lazım
Beklenen gün gelecekse eğer beklerim pusuda nevossssÇok beklersinBen en akıllı,en uslu üyeyim
Harbi birazdan başlayacak ama ben hamileyim...Harbi uyuduğu zaman beni de çağır pinkom
Sen mutlu olacaksan birgün yaramazlık yaparımPeruk değil ya oksijenli su sürdüm ondan rengi azcik şey oldu
Ama ben o kuru kafadan korkuyorum
Beklenen gün gelecekse eğer beklerim pusuda nevossss
Neyse Pinkom biraz daha sabredelim 7 ayımız kaldıHarbi birazdan başlayacak ama ben hamileyim...