- 16 Ağustos 2010
- 293.150
- 603.141
- 43
Ben de görmedimAcaba biz uyurken mi oluyor öyleBen seni o çizgide hiç görmedim :))
Tam olarak saat kaçta o çizgidesin? Dünya gözüyle Bi göreyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de görmedimAcaba biz uyurken mi oluyor öyleBen seni o çizgide hiç görmedim :))
Bilmiyorum ki yarın bütün gün izleyelim bakalım denk gelecekmiyizBen de görmedimAcaba biz uyurken mi oluyor öyle
Bende tatlıyım ki
Nöbet tutalım12 saat sen 12 saat benBilmiyorum ki yarın bütün gün izleyelim bakalım denk gelecekmiyiz
Ben seni o çizgide hiç görmedim :))
O senin kusurun o zaman elimden bişey gelmez kuzucumBen seni o çizgide hiç görmedim :))
hemde hemşoymuşuzzz kız sen malatyanin neresindensinnn torpagımmmTamam en komik üyeyi buldum ben
Ekran fotosu aldim unuttukca yollarim nevosum en zekzi hemsomTamam gördük
Lisam hemşomuz oluyor ondan galibaYoksa sevilmez
Lisa banada şekerim dedi görmedin miO senin kusurun o zaman elimden bişey gelmez kuzucum
hemde hemşoymuşuzzz kız sen malatyanin neresindensinnn torpagımmm
Ekran fotosu aldim unuttukca yollarim nevosum en zekzi hemsom
Pink senide en anaç üyeye yazıyorumNe kabasın harbi ya şurda en nadir gördüğümüz edilerden biri gelmiş aramıza, kaba kaba hareketler yapıyorsun
Böyle yaparsan tabi gelmez sohbet etmez bizimle
Lisam tatlı mesajını gören geliyor hepimiz tatlıyız değil miÖylemiiiii bak kan çekti demek
Farklı sima görünce misafir gelmiş gibi hissettik bizde :))Ne kadarda tatlısınız hepiniz ..Kendimi misafirliğe gelmiş gibi hissettim Rahat olun
Çok teşekkür ederimPink senide en anaç üyeye yazıyorum
Sorma, hepsi bal küpüNe kadarda tatlısınız hepiniz ..Kendimi misafirliğe gelmiş gibi hissettim Rahat olun
Avatarda Hanım Ablaya rakip olur mu?Harbim kız o pisi sarı kuzu sensin kim olucak su profil resmine bak aman allahım sen kkuzuların sessizliği harbimmm
Ben de görmedimAcaba biz uyurken mi oluyor öyle
Bilmiyorum ki yarın bütün gün izleyelim bakalım denk gelecekmiyiz
Nöbet tutalım12 saat sen 12 saat ben
çay kahve ne alırsınız efenim? Buranin çaycısı pinkstrap siz emredin hemen getirsin. O kadar maaş veriyoz azck hizmet etsin bizekız pinko bana da elma suyu sıkNe kadarda tatlısınız hepiniz ..Kendimi misafirliğe gelmiş gibi hissettim Rahat olun
Ablam sende onaylıyorsun değil mi hepimiz çok tatlıyızCımbızı karıştırmayalım şimdiSorma, hepsi bal küpü
Bende peşlerindeki cımbızlı arı
Ama Mune abla ben çok yormuyorum seni harbiden daha tatlıyımdır en azındanSorma, hepsi bal küpü
Bende peşlerindeki cımbızlı arı
Lisam tatlı mesajını gören geliyor hepimiz tatlıyız değil mi
Farklı sima görünce misafir gelmiş gibi hissettik bizde :))
Şuan hepimizin gözü üstünüzde. Ne yer ne içer Nasıl giyiniyor diye meraklı gözlerle inceliyoruz