- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Zaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralımgece kösede yalniz buldukmu tamamdir planimiz
Nevos çok büyük bişey yapman lazimHarbi'ye güvenmeOnuda yanıma almanın yolunu bulurum
Benim arkamda keleşiyle hanım ablam, tüm asaletiyle ortağım varZaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralım
Tamam ben biraz düşüneyimNevos çok büyük bişey yapman lazim
Gece ikisi de olmayacakBenim arkamda keleşiyle hanım ablam, tüm asaletiyle ortağım var
harbimi,hain pinkle karistirmayalim lütfenHarbi'ye güvenmeOnuda yanıma almanın yolunu bulurum
nevos yalniz birakmiyor önce nevosumu yok etsekZaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralım
Karşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemsen beni daha cok seviyorsun demi
sen pinki birak bana oda yeter simdilikKarşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemnevresteyi hayatta bırakmam ama şimdiden diyeyim ♡♡♡
harbimi,hain pinkle karistirmayalim lütfen
Bana ne yapacaksınnevos yalniz birakmiyor önce nevosumu yok etsek
Sizinle hocayı bekleyecek halim yok bende olmuycamGece ikisi de olmayacak
Belki bugün satmazsın diye düşünmüştüm bir anlığınaKarşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemnevresteyi hayatta bırakmam ama şimdiden diyeyim ♡♡♡
Becerebilirsem MemnuniyetleSizin listenizi de bekliyorum
Kız dur bu da planin parçası,nevosun ayağını kaydiralim da pinko yalniz kalsin diye sus caktirmasakinnnn
Karşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemnevresteyi hayatta bırakmam ama şimdiden diyeyim ♡♡♡
Sen gece kuşusun gitmezsinSizinle hocayı bekleyecek halim yok bende olmuycam
harbiyle sanada cok güzel planlar yapcaz nevosumBana ne yapacaksın
Listedeki kategorilere adaylarınızı yazıp yollayacaksınızBecerebilirsem Memnuniyetle
bu habere oynanirBelki bugün satmazsın diye düşünmüştüm bir anlığına