- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Gitmiş gibi yaparımSen gece kuşusun gitmezsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitmiş gibi yaparımSen gece kuşusun gitmezsin
Sabırsızlıkla bekliyorumharbiyle sanada cok güzel planlar yapcaz nevosum
sen öyle diyorsan öyledirKız dur bu da planin parçası,nevosun ayağını kaydiralim da pinko yalniz kalsin diye sus caktirma
nevos seni kandirmis
simdi degil ama anket acildiginda 2 ay sonra oy vermekle hersey ortaya cikacak tedbirli olun
bekle bidenem bekleSabırsızlıkla bekliyorum
Sen hiç merak etme canım listeler sizinle benim aramdaRabia'nın listeyi buraya ekleyeceğim
Nevreste yarışmaya şaibe karıştı
Bakın peşinen söylüyorum, peşime o üye takılırsa bunun sorumlusu nevreste'dir, vebali boynuna artık bilemiyorum
Kolay gibi, inşallah bașarıcam ozamanListedeki kategorilere adaylarınızı yazıp yollayacaksınızÇok zor değilTamamını doldurmak zorunda değilsiniz
ben hep dogrulardan yanayim nevos basini yakmak icin ugrasiyor
Nevreste yarışmaya şaibe karıştı
Bakın peşinen söylüyorum, peşime o üye takılırsa bunun sorumlusu nevreste'dir, vebali boynuna artık bilemiyorum
benim korkum yok istersen listemi burda yaziyim benden daha cabuk kurtulursunSen hiç merak etme canım listeler sizinle benim aramdaRabia'nın listeyi buraya ekleyeceğim
Aman kalsınbenim korkum yok istersen listemi burda yaziyim benden daha cabuk kurtulursun
Aman Rabiş gerçek zannedeceklerben hep dogrulardan yanayim nevos basini yakmak icin ugrasiyor
yeni üye degil saka oldugunu anliyacaktirAman Rabiş gerçek zannedecekler
Ayyyy merak ettim canım ney acabaBen seni yazacagim en-i buldummmmmmm
Seni en lerde listeye ben yazayım istersen?bende varim bendeeee
Nereye yazacaksınSeni en lerde listeye ben yazayım istersen?
En ısınamadığıma Başka kötü ne vardıNereye yazacaksın