- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Ama kim kimi seçmiş ,kimse öğrenemiyeceknevos seni kandirmis
simdi degil ama anket acildiginda 2 ay sonra oy vermekle hersey ortaya cikacak tedbirli olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama kim kimi seçmiş ,kimse öğrenemiyeceknevos seni kandirmis
simdi degil ama anket acildiginda 2 ay sonra oy vermekle hersey ortaya cikacak tedbirli olun
hain oldugundan eminim artikEvet evet bana da dedi
Kıskanmayalım lütfendombikkkkk
bende yeni avukatlar bulcam kendime Mune meselaRabia hoşgeldin bacımKendine yeni ortak buldun muSenin avukatlar hep benim yanıma geçiyor
çok bahtsızım, ne dualarım kabul oluyo ne yakarışlarım...butun umutlarım tukeniyor... Rabbim sabır ver banaNeden bebe'cim
Bakalım ne zaman kadarrabia01 ile ölümüne kankayiz artik
aynen dedin gibi yapalim harbim planin cok güzelOzelden yazıyorum hemen sana
kiskanHoppppp ne oluyor burda
kiskananlar catlasinrabia01 ile ölümüne kankayiz artik
Rabbim sabır versin Bebe'cimçok bahtsızım, ne dualarım kabul oluyo ne yakarışlarım...butun umutlarım tukeniyor... Rabbim sabır ver bana
eli masali icin Muneye oymu toplican kendi basini kendin yaktin@Mune abla bu iki üyeyi iftiradan kibliyorum müebbet verirsen, eli maşalıda sana oy toplarım
Rabbim sabır versin Bebe'cim
Duaların elbet kabul olacakSen onları sabırla beklemelisinHer şer gibi görünen olayın arkasında mutlaka bir hayır vardır
Sen dua etmeye devam et canım
He canım buyurdombikkkkk
biz pink degiliz mezara kadarBakalım ne zaman kadar
Begenecigine emindim datlum,hemen yapmaliyiz benceaynen dedin gibi yapalim harbim planin cok güzel
Hemde çatır çatırkiskananlar catlasin
sen beni daha cok seviyorsun demiHe canım buyur
gece kösede yalniz buldukmu tamamdir planimizBegenecigine emindim datlum,hemen yapmaliyiz bence
Hemde çatır çatır
Harbi'ye güvenmeOnuda yanıma almanın yolunu bulurumbiz pink degiliz mezara kadar
Evet Mune abla seçilmek istiyoreli masali icin Muneye oymu toplican kendi basini kendin yaktin