- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.418
- 823
Hoşbuldum canım.Adraaa hoş geldin![]()

Fena değil canım.Sen nasılsın?Adraaaa naberrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum canım.Adraaa hoş geldin![]()
Fena değil canım.Sen nasılsın?Adraaaa naberrrr![]()
Hamilelikten önce en azından arada bir alınır küserdin. Şimdi sanki sana değil duvara söylüyor gibiyim. Göbüşüne çarpıp geri geliyorEvettt o benm herseyimmyillarca bekledim kiziiaam bugünler için hep
![]()
E bende hamileyim iste öyle takiliyorumHoşbuldum canım.Naber?
Fena değil canım.Sen nasılsın?![]()
Göbek deliğinin SAÜ tarafından azıcık aşağısından soluna doğru git işte pipi ordaBana da göster![]()
Daha bunlar başlangicHamilelikten önce en azından arada bir alınır küserdin. Şimdi sanki sana değil duvara söylüyor gibiyim. Göbüşüne çarpıp geri geliyor![]()
Içimde pipi mi varGöbek deliğinin SAÜ tarafından azıcık aşağısından soluna doğru git işte pipi ordahissedersin zaten
![]()
İyilik güzellik. Kıskanç hamile bir üye var onla uğraşıyorsun her zaman ki gibi. Sen neler yapıyorsun?Hoşbuldum canım.Naber?
Fena değil canım.Sen nasılsın?![]()
Evet tatlımIçimde pipi mi var![]()
Ohaaaa nasıl yaaa bildigimiz pipi mi buEvet tatlımoğluna sarkıyorum harbi aşşık oldum galiba
![]()
Hamile o olacak o kadar artık.İyilik güzellik. Kıskanç hamile bir üye var onla uğraşıyorsun her zaman ki gibi. Sen neler yapıyorsun?
Hadi ya Ee ne yapcan?Hamile o olacak o kadar artık.Ben de vodafone denen gıcıkla uğraşıyorum.Paketime internet yüklemişler ben de ev internetine giriyorum diye kullanmışım fatura baya yüklü geldi.Fena yani:)
Hahahhaha öyle pat diye söylenir mi öyle içimde pipi var diyeOhaaaa nasıl yaaa bildigimiz pipi mi bueşime diyorum ki,askimmm icimde pipi varr
oda bi şoka girdi noluyo lan oldu
![]()
Hahahhaha öyle pat diye söylenir mi öyle içimde pipi var diyeailecek şok
![]()
Ben hiç hatırlamıyorum ama onayım olmadan yapmamaları lazımdı.Mail attım iptal edin yoksa hattı kapatacağım dedim.Benim de eski 12-13 senelik bakalım cevap bekliyorum.Hadi ya Ee ne yapcan?
Onlar mesajla bilgilendirmiştir sonuçta faturayı silmez. Gerçi eşim daha önce birkaç defa Türkcell faturasını düşürttürdü demek ki uzun süre müşteriyse esnetiyorlar.
duygu sömürüsü yapmaBırakma beni
Kurda kuşa yem oluyorum![]()
ne cabuk u dönüsü yaptin cimcime hatunBende aynisini didim nevosumpinkimi ellesmeyin didim
![]()
Kankitellam hoş geldinduygu sömürüsü yapma![]()
nevos seni kandirmisHah iyi bari. Kendisini üstüme salmak istemem![]()
![]()