- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Zaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralımgece kösede yalniz buldukmu tamamdir planimiz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralımgece kösede yalniz buldukmu tamamdir planimiz![]()
Nevos çok büyük bişey yapman lazimHarbi'ye güvenmeOnuda yanıma almanın yolunu bulurum
![]()
Benim arkamda keleşiyle hanım ablam, tüm asaletiyle ortağım varZaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralım![]()
Tamam ben biraz düşüneyimNevos çok büyük bişey yapman lazim![]()
Gece ikisi de olmayacakBenim arkamda keleşiyle hanım ablam, tüm asaletiyle ortağım var![]()
harbimi,hain pinkle karistirmayalim lütfenHarbi'ye güvenmeOnuda yanıma almanın yolunu bulurum
![]()
nevos yalniz birakmiyor önce nevosumu yok etsekZaten arkasinda kimse yok yalniz. Tenhalarda sıkıştıralım![]()
Karşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemsen beni daha cok seviyorsun demi![]()
sen pinki birak bana oda yeter simdilikKarşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemnevresteyi hayatta bırakmam ama şimdiden diyeyim ♡♡♡
harbimi,hain pinkle karistirmayalim lütfen![]()
Bana ne yapacaksınnevos yalniz birakmiyor önce nevosumu yok etsek![]()
Sizinle hocayı bekleyecek halim yok bende olmuycamGece ikisi de olmayacak![]()
Belki bugün satmazsın diye düşünmüştüm bir anlığınaKarşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemnevresteyi hayatta bırakmam ama şimdiden diyeyim ♡♡♡
Becerebilirsem MemnuniyetleSizin listenizi de bekliyorum![]()
Kız dur bu da planin parçası,nevosun ayağını kaydiralim da pinko yalniz kalsin diye sus caktirmasakinnnn![]()
Karşılıksız olmaz hacı sonuçta pinki bırakacam sana gelecemnevresteyi hayatta bırakmam ama şimdiden diyeyim ♡♡♡
Sen gece kuşusun gitmezsinSizinle hocayı bekleyecek halim yok bende olmuycam![]()
harbiyle sanada cok güzel planlar yapcaz nevosumBana ne yapacaksın![]()
Listedeki kategorilere adaylarınızı yazıp yollayacaksınızBecerebilirsem Memnuniyetle![]()
bu habere oynanirBelki bugün satmazsın diye düşünmüştüm bir anlığına![]()