Ablam sen bu yıl yine en iyi kategorilerde ilk sırada olursunBu sene gıcık kategorisine de aday gösterilebilirim Nevreste, sinir olanlar var
Çok uyanıksınBurdan şunu mu çıkarmaliyiz; oylarinizi bana verirseniz sizi 1 yıl boyunca banlamayacagim
Umut fakirin aşıdır nevosÇok uyanıksın
Hıııı, işimize geldiği gibi anlamışız hamile bayanBurdan şunu mu çıkarmaliyiz; oylarinizi bana verirseniz sizi 1 yıl boyunca banlamayacagim
Yok yok, bu sene umutluyum, çok çalıştım, gıcık, sinir, uyuz gibi kategorilerde ismim geçebilir, gıcıklıkta bir duygudur, beni seviyooooor derim hahahahahhahahaahaAblam sen bu yıl yine en iyi kategorilerde ilk sırada olursunO kategoride gölgen görünmez
Hıııı, işimize geldiği gibi anlamışız hamile bayan
Cımbızın tadını unutturmayacağım
Umut fakirin aşıdır nevos
Ablam sen hep böyle söylüyorsun ama sonuç hiç öyle olmuyor..Yok yok, bu sene umutluyum, çok çalıştım, gıcık, sinir, uyuz gibi kategorilerde ismim geçebilir, gıcıklıkta bir duygudur, beni seviyooooor derim hahahahahhahahaaha
Mapusa bebek bezi,pudra falan yollarsiniz artıkÇok beklersin
Akıllı olmazsan yeğenim mapusta doğacak
Bak yaMapusa bebek bezi,pudra falan yollarsiniz artık
Ben usluyum zaten nevos,kiskaniyollaaa beni cekemiyollaaaBak yaBiraz uslu olsan ne olur
Tabi canım bilmez miyimBen usluyum zaten nevos,kiskaniyollaaa beni cekemiyollaaa
Niye hep pinki seviyorsunAmanda aman canım pinkim benim ♡♡♡♡
Sevilecek neyi varsa dimi nevosNiye hep pinki seviyorsun
Neden olmasınİsmim listede olmaz sanmam