- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hah iyi bari. Kendisini üstüme salmak istemem
Bunu hiçbirimiz istemeyizHah iyi bari. Kendisini üstüme salmak istemem
Rabişle bir olmayacak mısın şimdi?
Cimcimeme bak beSacmalaaaamaaa sen benim goz bebegimsin unuttun mu o sadce gelip geçici bir hevesti
Cımbızların çok güzelmiş AblaBen hiç cımbız kullanmayı sevmiyorumEki Görüntüle 1662757
Eki Görüntüle 1662758
Maşalı'da mutlaka adım geçecektir, ben şimdiden çalışma aletlerimi ortaya koyayımda, gerisini sizler düşünün artık
Sizin listenizi de bekliyorumÇoook güzel, sonuçları merak ile bekleyeceğim. Herkese adaletli bol șanslar.
Tehdite hiç gerek yok Mune abla. İlk ve tek banımın sebebi sensin hayatta kaçırmam oyum senindirEki Görüntüle 1662757
Eki Görüntüle 1662758
Maşalı'da mutlaka adım geçecektir, ben şimdiden çalışma aletlerimi ortaya koyayımda, gerisini sizler düşünün artık
Mesela senin için çok güzel buldum,en cesaretli üye..,Kılıçlı dombikim benim
Rica ederim ne demek
Yedirme beni hanım ablam sen beni yedirme ben kılıcımdan geçiririm hepsini yineMunzevi Zencefil benim kimseye yar etmem yedirmem onu
abla sen bir dur,yeter gari yıllardır madalyaları silip süpürdüğün,azıcık bizlerin de önünü aç,benim nuri bu sene sana rakip olmazmı ki heEn sevdiğim yarışma başlıyor oleyyyy bu sene nasıl geçecek acaba.
Meraklananüyesmileysi
Alışkanlık mı oldu pinkom her daimcimcimegfb dikkat et sapıktır biraz kendisi, boynuzun İstanbul'a 4. Köprü olur
Munzevi Zencefil beni satmaya dünden razı, günde bir kaç defa yapıyor sağolsun
Koleksiyonumun gerisini görmek isteyen varsa Maşa'lı da Kazen'i seçerCımbızların çok güzelmiş AblaBen hiç cımbız kullanmayı sevmiyorum
Cımbızın tadına bakmak istemeyenler oyunu Mune'ye versin
Ablam bakalım cımbızlar bu yıl işe yarayacak mıKoleksiyonumun gerisini görmek isteyen varsa Maşa'lı da Kazen'i seçer
Ince çalışırım, biraz dişinizi sıkmanız gereken durumlar olabilir
öylemi Munzevi Zencefil pink seninde düsmaninmi canim gel yanima pinki oyalim
Tehdite hiç gerek yok Mune abla. İlk ve tek banımın sebebi sensin hayatta kaçırmam oyum senindir
Bu sene gıcık kategorisine de aday gösterilebilirim Nevreste, sinir olanlar varAblam bakalım cımbızlar bu yıl işe yarayacak mı
Burdan şunu mu çıkarmaliyiz; oylarinizi bana verirseniz sizi 1 yıl boyunca banlamayacagimKoleksiyonumun gerisini görmek isteyen varsa Maşa'lı da Kazen'i seçer
Ince çalışırım, biraz dişinizi sıkmanız gereken durumlar olabilir
E günde bir kaç defa yapınca alıştım tabi bende Senin cevabın gelmeden anlayabiliyorum satılacağımıAlışkanlık mı oldu pinkom her daim