Hoşbuldum canım.Adraaa hoş geldin
Fena değil canım.Sen nasılsın?Adraaaa naberrrr
Hamilelikten önce en azından arada bir alınır küserdin. Şimdi sanki sana değil duvara söylüyor gibiyim. Göbüşüne çarpıp geri geliyorEvettt o benm herseyimmyillarca bekledim kiziiaam bugünler için hep
E bende hamileyim iste öyle takiliyorumHoşbuldum canım.Naber?
Fena değil canım.Sen nasılsın?
Göbek deliğinin SAÜ tarafından azıcık aşağısından soluna doğru git işte pipi ordaBana da göster
Daha bunlar başlangicHamilelikten önce en azından arada bir alınır küserdin. Şimdi sanki sana değil duvara söylüyor gibiyim. Göbüşüne çarpıp geri geliyor
Içimde pipi mi varGöbek deliğinin SAÜ tarafından azıcık aşağısından soluna doğru git işte pipi ordahissedersin zaten
İyilik güzellik. Kıskanç hamile bir üye var onla uğraşıyorsun her zaman ki gibi. Sen neler yapıyorsun?Hoşbuldum canım.Naber?
Fena değil canım.Sen nasılsın?
Evet tatlımIçimde pipi mi var
Ohaaaa nasıl yaaa bildigimiz pipi mi buEvet tatlımoğluna sarkıyorum harbi aşşık oldum galiba
Hamile o olacak o kadar artık.İyilik güzellik. Kıskanç hamile bir üye var onla uğraşıyorsun her zaman ki gibi. Sen neler yapıyorsun?
Hadi ya Ee ne yapcan?Hamile o olacak o kadar artık.Ben de vodafone denen gıcıkla uğraşıyorum.Paketime internet yüklemişler ben de ev internetine giriyorum diye kullanmışım fatura baya yüklü geldi.Fena yani:)
Hahahhaha öyle pat diye söylenir mi öyle içimde pipi var diyeOhaaaa nasıl yaaa bildigimiz pipi mi bueşime diyorum ki,askimmm icimde pipi varr oda bi şoka girdi noluyo lan oldu
Hahahhaha öyle pat diye söylenir mi öyle içimde pipi var diyeailecek şok
Teşekkür ederizHayırlı olsun enleriniz kızlar
Ben hiç hatırlamıyorum ama onayım olmadan yapmamaları lazımdı.Mail attım iptal edin yoksa hattı kapatacağım dedim.Benim de eski 12-13 senelik bakalım cevap bekliyorum.Hadi ya Ee ne yapcan?
Onlar mesajla bilgilendirmiştir sonuçta faturayı silmez. Gerçi eşim daha önce birkaç defa Türkcell faturasını düşürttürdü demek ki uzun süre müşteriyse esnetiyorlar.
duygu sömürüsü yapmaBırakma beni
Kurda kuşa yem oluyorum
ne cabuk u dönüsü yaptin cimcime hatunBende aynisini didim nevosumpinkimi ellesmeyin didim
Kankitellam hoş geldinduygu sömürüsü yapma
nevos seni kandirmisHah iyi bari. Kendisini üstüme salmak istemem