- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.230
etiketin sebebi nedir şekerim olay mı var
Pinkoya savaş açmıştım şekerim dediki alayınız gelin bende sizi çağırdımetiketin sebebi nedir şekerim olay mı var
Gününüz aydın olsun efendimGünaydınlar hanımlar
Teşekkürler bize kızım sağolsun kargalar şee etmeden gün aydınlanıyorGünaydınlar olsun sizlerede
Teşekkürler bize kızım sağolsun kargalar şee etmeden gün aydınlanıyor
Nasılsınız?
8.5 aylık.. :) ne güzel kolay gelsin...Erkenci desene ufak mı kızın.
İyiyim bende sağol,evde temizlik var bende mutfaktayım
8.5 aylık.. :) ne güzel kolay gelsin...
Teşekkür ederiz evet pek tatlı maaşallah en sevimli zamanlarıMaşallah onane tatlıdır şimdi bu haliyle,kızlar birde daha işveli oluyorlar.
Sağol arada yardıma gideceğim ama,yoksa yetişmiyor işler bitmiyor..
Teşekkür ederiz evet pek tatlı maaşallah en sevimli zamanlarıben yardımcı yaparken mutfağı kendim yapıyordum içime siniyordu hem bitiriyordu oda
En iyisi yorulmayın hiç oyalanın yeterŞimdi en tatlı zamanları çünkü..
Mutfağıda kendim yapıyorum dolaplar siliniyor zaten,camı ellemiyorum ama ona devrediyorum.
En iyisi yorulmayın hiç oyalanın yeter
Sizin dinlenme rahat etme zamanlarınız.. Sizi oyalasın meşgale olsun yeter bence:)Eskisi gibi gücümde yok artık,bir yere kadar yardımcı olabiliyorum bende..
Sizin dinlenme rahat etme zamanlarınız.. Sizi oyalasın meşgale olsun yeter bence:)
Ne güzel yanlış anlamayın annem yaşındasınız saygım sonsuz,annemde 1.5 yaş arayla iki çocuk büyütmüş. Şimdi öyle yatıyorNerde öyle dinlenme birde hızlıyımdır,öyle pek yerimde oturamam yani illa yapacam:))
Ne güzel yanlış anlamayın annem yaşındasınız saygım sonsuz,annemde 1.5 yaş arayla iki çocuk büyütmüş. Şimdi öyle yatıyorkedileri var onlara bakıyor tatile falan gidiyorlar spora gidiyor öyle keyfinde aklıma o geldi de ondan dedim
Ne güzel hayat enerjisi olan insanlara hayranımRica ederim genelde hızlıyımdır evdede lakabım spadie gonzales dir,hareketiliyimdir çünkü..
Ama yaşlandığımı düşünüyorum artık,bazen yaşıt olduklarıma bakıyorumda çökmüş haldeler
Ne güzel hayat enerjisi olan insanlara hayranımben bu yaşta hastalık hastasıyım hiçbirşeye halim yok gene aklıma geldi moralim bozuldu