• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Ben anasiyim yaptirmayi düşünmüyorum pardon da sen altı üstü teyzesin:63: demek karşılık icin emek verdin,parası neyse öderiz uzak dur yavrumdan:KK12:

Harbican benim torunuma bişimi yapacak pinkocan,varsa bir durum söyle anında halledeyim :cool::cool:

İnşallah Allah o günleri gösterir ölmez sağ kalırsam :) ıı ıhh yok öyle darling falan turşusunu kuracam ben:KK53::p

Aman allah korusun yaşayacağın çok güzel günlerinolacak zaten..
Yok valla darlingten kaçış yok,gelip anlatacak birde zaten ilkokulda başlıyorlar keratalar :p:KK70:

Yok valla darlingten kaçış yok,gelip anlatacak birde zaten ilkokulda başlıyorlar keratalar :p:KK70:
Okuyunca bir an hayal edemedim kendimi böyle kaldım-->o_O :KK53::KK53: evet kesin yaşanavak şeyler.. En iyisi arkadaş gibi olup herşeyinden haberdar olmak heralde:110::KK60:

Okuyunca bir an hayal edemedim kendimi böyle kaldım-->o_O :KK53::KK53: evet kesin yaşanavak şeyler.. En iyisi arkadaş gibi olup herşeyinden haberdar olmak heralde:110::KK60:

Mutlaka herşeyden haberdar olmak lazım,önce anne sonra arkadaş olmak çocuklarımızla..
Birde yalan yanlış bilgi ediniyorlar dışarıdan..

Annem hep anne olunca anlarsın görürsün sen derdi:p ben biraz uçuktum haber falan vermezdim pek:110: duası tutarsa yandık :KK53:

Mutlaka herşeyden haberdar olmak lazım,önce anne sonra arkadaş olmak çocuklarımızla..
Birde yalan yanlış bilgi ediniyorlar dışarıdan..
Evet .. O dengeyi kurabilirim inşallah..zor ya şu dönem ve ülkede çocuk yetiştirmek.. Hayırlısı bakalım:KK19:

Annem hep anne olunca anlarsın görürsün sen derdi:p ben biraz uçuktum haber falan vermezdim pek:110: duası tutarsa yandık :KK53:

Çok doğru bir tespit aslında,anne olup çocuk büyüdükçe o zaman annelerimizi anlıyoruz..
Aynı şeyi ben bile kocaman kızıma söylüyorum.

Back