- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.544
Ben ve pinkiye karşı gelmek mi yoo dostum yooPinkoya savaş açmıştım şekerim dediki alayınız gelin bende sizi çağırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ve pinkiye karşı gelmek mi yoo dostum yooPinkoya savaş açmıştım şekerim dediki alayınız gelin bende sizi çağırdım
Ben anasiyim yaptirmayi düşünmüyorum pardon da sen altı üstü teyzesin demek karşılık icin emek verdin,parası neyse öderiz uzak dur yavrumdan
Ben ve pinkiye karşı gelmek mi yoo dostum yoo
Büyüyünce iş yaptırcam, çay getir, su getir bakkala gitHarbican benim torunuma bişimi yapacak pinkocan,varsa bir durum söyle anında halledeyim
Teşekkürler amin inşallahHemen bırakma kendini sakın daha çok gençsin bebeğin var ona bakacaksın onunla oyunlar oynayacaksın daha..
Büyüyünce iş yaptırcam, çay getir, su getir bakkala git
Teşekkürler amin inşallah
İnşallah Allah o günleri gösterir ölmez sağ kalırsam :) ıı ıhh yok öyle darling falan turşusunu kuracam benDaha neler yaşayıp göreceksin,okul heyecanı olacak darling olayları var birde
İnşallah Allah o günleri gösterir ölmez sağ kalırsam :) ıı ıhh yok öyle darling falan turşusunu kuracam ben
Okuyunca bir an hayal edemedim kendimi böyle kaldım--> evet kesin yaşanavak şeyler.. En iyisi arkadaş gibi olup herşeyinden haberdar olmak heraldeAman allah korusun yaşayacağın çok güzel günlerinolacak zaten..
Yok valla darlingten kaçış yok,gelip anlatacak birde zaten ilkokulda başlıyorlar keratalar
Okuyunca bir an hayal edemedim kendimi böyle kaldım--> evet kesin yaşanavak şeyler.. En iyisi arkadaş gibi olup herşeyinden haberdar olmak heralde
Annem hep anne olunca anlarsın görürsün sen derdi ben biraz uçuktum haber falan vermezdim pek duası tutarsa yandıkAman allah korusun yaşayacağın çok güzel günlerinolacak zaten..
Yok valla darlingten kaçış yok,gelip anlatacak birde zaten ilkokulda başlıyorlar keratalar
pinkinin şerrinden allah korusun yani
Minnakım mimarım
Etiketlediklerinden 1 kişi tamam Dedi
Evet .. O dengeyi kurabilirim inşallah..zor ya şu dönem ve ülkede çocuk yetiştirmek.. Hayırlısı bakalımMutlaka herşeyden haberdar olmak lazım,önce anne sonra arkadaş olmak çocuklarımızla..
Birde yalan yanlış bilgi ediniyorlar dışarıdan..
Annem hep anne olunca anlarsın görürsün sen derdi ben biraz uçuktum haber falan vermezdim pek duası tutarsa yandık
Evet .. O dengeyi kurabilirim inşallah..zor ya şu dönem ve ülkede çocuk yetiştirmek.. Hayırlısı bakalım
Evet.. Başa gelmeden bilinmiyor... Kızınız kaç yaşında, evlenecekti değil mi?Çok doğru bir tespit aslında,anne olup çocuk büyüdükçe o zaman annelerimizi anlıyoruz..
Aynı şeyi ben bile kocaman kızıma söylüyorum.
Amin inşallahMutlaka öyle hayırlı evlatlar olsun hepimize..
Evet.. Başa gelmeden bilinmiyor... Kızınız kaç yaşında, evlenecekti değil mi?
Maaşallah... Allah tamamını erdirsin inşallah...26 yaşında seneye evlenecek kısmetse,nişanlı şu anda..