Ben girmezsem o da giremezben seni düşünüyorum kızım faydası varmı o zıkkımın kocanın yerinde olsam koymam yatağa
O zaman gelmiyor iştehayır denas yalnız gelcek
o zaman sorun yok banada ver bi taneBen girmezsem o da giremez
Biz beraber tüttürüyok
meyrayı sevicem belki sananeO zaman gelmiyor işte
Neden ben gelemiyormuşum? Benden ne saklıyorsun?
E beraber severiz kanka olmadık mımeyrayı sevicem belki sanane
evet de belki başka şeylerde varE beraber severiz kanka olmadık mı
Ne karıştırıyorsun acabaevet de belki başka şeylerde var
tabi bende yedim pinkle özelden konuşmaya gidiyon demi neyse by bykkrizantem bayadır konuşamadık yarın yazıcam tamam mı kafam dumanlı vesselam. Çocuk da bir yandan durmuyor.. Seviyorum seni.. Görüşürüz gülüm..
pinkstrap canım çıktığım sonra görüşürüz kendine dikkat et öpüyorum iyi akşamlar. Birbirinize iyi davranın
Ne karıştırıyorsun acaba
Hayırlı akşamlar canım Meyrayı öp benim içinkkrizantem bayadır konuşamadık yarın yazıcam tamam mı kafam dumanlı vesselam. Çocuk da bir yandan durmuyor.. Seviyorum seni.. Görüşürüz gülüm..
pinkstrap canım çıktığım sonra görüşürüz kendine dikkat et öpüyorum iyi akşamlar. Birbirinize iyi davranın
Evet nasıl anladıntabi bende yedim pinkle özelden konuşmaya gidiyon demi neyse by by
tabi bende yedim pinkle özelden konuşmaya gidiyon demi neyse by by
Öperim canım teşekkürlerHayırlı akşamlar canım Meyrayı öp benim için
Bırakmam
Bebek olursa bırakırım anca
Ben seviyorum sigaramı ellemeyin
Deşifre oldukGünahını alma kızın durduk yere
Demi ya.. Bıktım bu içmeyenlerden, özgürlüğümü kısıtlıyorlarSigaramizi kimse elleyemezohhhh fosur fosur
hayınlar gidin küstüm sizinle dahada davosa gelmem aman pardon bu topiğe benim cimcimem gelmiş ona gidiyorumDeşifre olduk
nasılsın canım iyimisinSigaramizi kimse elleyemezohhhh fosur fosur