O zaman önümüzdeki yıl için çalışmalara başlayınolsun kardeş ona bile razıyımkeşke çok daha önce aranıza girseydim...
en geç kalmış üye adayı olabilirim
merak etme benımuye oldugum gun dun gıbı aklımda ama 3 sene olmus zaman cabuk gecıyor:)olsun kardeş ona bile razıyımkeşke çok daha önce aranıza girseydim...
en geç kalmış üye adayı olabilirim
nevos ben senı en sınır bozucu kk uyesıne aday gosterıcemO zaman önümüzdeki yıl için çalışmalara başlayın
Ama Isınamadığımız veya sinir bozucu KK üyesini hedeflemeyin
O zaman önümüzdeki yıl için çalışmalara başlayın
Ama Isınamadığımız veya sinir bozucu KK üyesini hedeflemeyin
merak etme benımuye oldugum gun dun gıbı aklımda ama 3 sene olmus zaman cabuk gecıyor:)
Göster canımnevos ben senı en sınır bozucu kk uyesıne aday gosterıcem
sen bu sene listeye katıl seneye sende olursun cıceeemmmbenim sözlerim azıcık şaka herkese başarılar...
not:her şakada hep ciddiyet vardır...bir dost)
Aday listenizi bana yollayabilirsiniz..benim sözlerim azıcık şaka herkese başarılar...
not:her şakada hep ciddiyet vardır...bir dost)
cunku munede senı cok sevıyo kazende senı cok seviyo (bende senı sevıyorumGöster canım
Ama sebebini öğrenmek istiyorum
sen bu sene listeye katıl seneye sende olursun cıceeemmm
Bu sebepten dolayı sinir bozucu yazacaksan yaz canım benimcunku munede senı cok sevıyo kazende senı cok seviyo (bende senı sevıyorum) bıze hep ban hep ban kıskanıyorummmmmm senın baban şekercımı yoksa nevosss
zalIIIIIIImmmmmMune
Bu sebepten dolayı sinir bozucu yazacaksan yaz canım benimTeşekkür ederim ben de seni seviyorum
İnanmıyacaksın ama benim babam Şeker fabrikasından emekli