Gelen telefon

Olacakokadar11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2022
4
1
1
39
Merhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğinden arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğine arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?
Emniyetlik bir isin yok ise (kimlik kaybetme vs) tabi ki dolandirici.

Ben yurtdisindayim, 2 hafta once farkli bir sehirden cep telefonumu arayan kadin ingilizce konusarak "kimliginizle sahte islem yapildi, size bu konuda yardimci olabiliriz, polisle sorun yasamayin" dedi. Gayet sakin "merak etmeyin, polisin sorunu varsa bulundugum yerden beni bulur alir, hem bu Benim problemim siz niye dert ediyorsunuz ki?" dedim. Kufur edip kapatti 😂😂

Emniyetlik bir isin yok ise (kimlik kaybetme vs) tabi ki dolandirici.

Ben yurtdisindayim, 2 hafta once farkli bir sehirden cep telefonumu arayan kadin ingilizce konusarak "kimliginizle sahte islem yapildi, size bu konuda yardimci olabiliriz, polisle sorun yasamayin" dedi. Gayet sakin "merak etmeyin, polisin sorunu varsa bulundugum yerden beni bulur alir, hem bu Benim problemim siz niye dert ediyorsunuz ki?" dedim. Kufur edip kapatti 😂😂
Yok bi işim. Geri aradım bi kaç kere numara kullanılmamaktadır dedi

Ya şöyle o sırada bi dilekçe yazıyordum müdürün odasında doğum iznine ayrılmak için o karışıklık aradı. Tam olarak ne olduğunu anlamadan kapandı. Sonrasında da bi bakıyım arayım dedim

Merhaba hanımlar. Bugün işyerindeyken telefonum çaldı emniyet amirliğinden arıyoruz diye o sırada telefonum kapandı şarz bitti. Daha sonra bi kaç kere aradım. Aradığınız numara kullanılmamaktadır dedi. Anlamadım gitti. Acaba dolandırıcı falan olabilir mi?
Anlamayacak bir şey yok, dolandırıcı.

Beni de aradılar hemde 0850 li.numaradan kartımda 350 puan birikmiş.baakkkk seennn.o puanın birikmesi için herhalde ayda 100 000 tl falan harcamam lazım.destekli sallayın bari..
Bir diğer olay da kartından para çekmişler.yahu nasıl ceksinler ,kart tika basa dolu.ben çekemiyorum onlar nasıl cekiyor😁

Emniyet aramaz
Direk gelip bulurlar sizi

Bu gibi olayların sık yaşandığı bi dönemde beni de bi no aramıştı açmamıştım dolandırıcıdır diye
Başı normaldi ama çok fazla 7li rakam vardı tedirgin olmuştum
Birkaç gün aradı beni 1 hafta boyunca
En son google falan yazdım noyu araştırdım eşim aradı açan olmadı bide kendi telefonumdan deneyeyim dedi meğer teyzesiymiş düğün daveti için arıyormuş sfghfjfjk
Genelde nolara dönmem arayan bi daha arasın kafasındayım
Polis molis diyenlere hiç inanmam zaten
Bi kere babamı aramışlardı babam da kendim karakola giderim demişti bağırıp kapatmışlardı planları bozulunca 🥴

Back
X