- 29 Temmuz 2023
- 710
- 1.197
- 33
- Konu Sahibi hindistancevizli
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar
Hiç uzatmayacağım kv bekar seneler önce boşanmış 20 sene olmuş. Ben 5 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri arkamdan eşime ve akrabalarına konuşurdu bunu duyardım eşim çok uyardı ve artık bu huyu bıraktı diyordum ki taki bugüne kadar
Az önce bana bir kargo gelmişti yan yana oturuyoruz, ona bırakmışlar gidip aldım, öncesinde de her ay eşi yok diye annesinden sadece para alıyor kendine ait maaşı yok biz her ihtiyacında parada verdik yanında da olduk
Bu ay kartlara aşırı borçlandık
Sabah beni aradı dedi ki her ay bana 4 bin tl yardım edin tatile gidecekmiş yaza
Anne dedim öyle bütçemiz yok kartlar sonuna kadar dolu
Aşırı borç yaptık, daha biz tatile çıkamıyoruz her şey ateş pahası dedim
Kenarda parası var onla gidebilirsin dedim
Tamam dedi uzatmadı güzellikle kapadı telefonu
Ben kargoyu alırken telefonu bozulmuş bir yerlere girmiş bana uzattı dedi ki şunu düzelt bide burdan kaynına mesaj at (telefon klavyesi filan bozulmuş dandik bi telefonu var) girdim mesajlarına kocaman harflerle (mesaj atarken gözü görmediği için büyük harflerle mesaj yazıyor)
Kendi adımı gördüm, dediği mesajı yollarken okumuş bulundum (bu arada kaynımla ve annesiyle yaşıyor)
Bizi kaynıma şikayet etmiş “sabah (adım)… aradı beni dediki birikmiş paranla tatile git bizim çok borcumuz var
Nankörler bir de bana bakacaklar güya
Nerdeyse para isteyecekler benden (????)
Ben napacağım oğluşum Allah bunların eline düşürmesin”
Mesaj aynen böyle
Aşırı hızlı 2 kere okudum yazana kadar
Hemen telefonu ona verdim eve döndüm
Ama yıkığım şu an
Ona kendime almadığım marka elbiseler
Marka çantalar aldım
Marka ne istiyorsa ev aleti
Koltuk takımı aldım ödedik eşimle
Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum
Arkamdan beni aradı suratımdan anlamış ama mesajı okuduğumu düşünmemiş
Açmadım
Eşim gececiydi uyuyor uyandığında ne yapmalıyım
daha evvel böyle olaylar başıma çok geldi onun yüzünden gül gibi geçindiğim eşimle aram bozuldu defalarca
Şimdi diyecek ki mesaj yazdırsa bile neden okudun
Orada kocaman HİNDİSTANCEVİZLİ yazıyordu (yani adım)
Kim merak edip okumaz ki?
Şu an aşırı kinliyim öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim
O yüzden hiçbir şey yapmadım eşime de söylemedim
Ama moralim çok bozuk
Ona bu kadar anne gibi davranırken bu kadar kendi annemden ayırmazken benim için söyledikleri hala gözümün önünde mesajlar
Allaha havale ediyorum
Ama bir şey yapmak istiyorum
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?
Objektif yorum bekliyorum
Hiç uzatmayacağım kv bekar seneler önce boşanmış 20 sene olmuş. Ben 5 senelik evliyim. Evliliğimin başından beri arkamdan eşime ve akrabalarına konuşurdu bunu duyardım eşim çok uyardı ve artık bu huyu bıraktı diyordum ki taki bugüne kadar
Az önce bana bir kargo gelmişti yan yana oturuyoruz, ona bırakmışlar gidip aldım, öncesinde de her ay eşi yok diye annesinden sadece para alıyor kendine ait maaşı yok biz her ihtiyacında parada verdik yanında da olduk
Bu ay kartlara aşırı borçlandık
Sabah beni aradı dedi ki her ay bana 4 bin tl yardım edin tatile gidecekmiş yaza
Anne dedim öyle bütçemiz yok kartlar sonuna kadar dolu
Aşırı borç yaptık, daha biz tatile çıkamıyoruz her şey ateş pahası dedim
Kenarda parası var onla gidebilirsin dedim
Tamam dedi uzatmadı güzellikle kapadı telefonu
Ben kargoyu alırken telefonu bozulmuş bir yerlere girmiş bana uzattı dedi ki şunu düzelt bide burdan kaynına mesaj at (telefon klavyesi filan bozulmuş dandik bi telefonu var) girdim mesajlarına kocaman harflerle (mesaj atarken gözü görmediği için büyük harflerle mesaj yazıyor)
Kendi adımı gördüm, dediği mesajı yollarken okumuş bulundum (bu arada kaynımla ve annesiyle yaşıyor)
Bizi kaynıma şikayet etmiş “sabah (adım)… aradı beni dediki birikmiş paranla tatile git bizim çok borcumuz var
Nankörler bir de bana bakacaklar güya
Nerdeyse para isteyecekler benden (????)
Ben napacağım oğluşum Allah bunların eline düşürmesin”
Mesaj aynen böyle
Aşırı hızlı 2 kere okudum yazana kadar
Hemen telefonu ona verdim eve döndüm
Ama yıkığım şu an
Ona kendime almadığım marka elbiseler
Marka çantalar aldım
Marka ne istiyorsa ev aleti
Koltuk takımı aldım ödedik eşimle
Kendimi aptal yerine konmuş hissediyorum
Arkamdan beni aradı suratımdan anlamış ama mesajı okuduğumu düşünmemiş
Açmadım
Eşim gececiydi uyuyor uyandığında ne yapmalıyım
daha evvel böyle olaylar başıma çok geldi onun yüzünden gül gibi geçindiğim eşimle aram bozuldu defalarca
Şimdi diyecek ki mesaj yazdırsa bile neden okudun
Orada kocaman HİNDİSTANCEVİZLİ yazıyordu (yani adım)
Kim merak edip okumaz ki?
Şu an aşırı kinliyim öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemedim
O yüzden hiçbir şey yapmadım eşime de söylemedim
Ama moralim çok bozuk
Ona bu kadar anne gibi davranırken bu kadar kendi annemden ayırmazken benim için söyledikleri hala gözümün önünde mesajlar
Allaha havale ediyorum
Ama bir şey yapmak istiyorum
SİZ OLSANIZ NE YAPARDINIZ?
Objektif yorum bekliyorum