Gelen garip iltifatlar ve ilgi.

Eşime abi diyodum bana tam olarak aynı cümleyi kurmuştu biraz büyük olsan kaçırmazdım seni demişti ben de başlarda anlayamadım yakın arkadaslarıyla falan konustum eşimin e kızım saf mısın açık açık yazmış işte sana dedi herkes.

Sonradan da evet anladım gerçekten de yazmış :) şimdi evliyiz darısı başına :)

Yasimi küçük saniyormus 23 olduğumu duyunca zaten iyice şey yaptı. Var demi bir şeyler ben yanlış.anlamadım ? Mutluluklar bu arada :)

Yasimi küçük saniyormus 23 olduğumu duyunca zaten iyice şey yaptı. Var demi bir şeyler ben yanlış.anlamadım ? Mutluluklar bu arada :)

Tesekkür ederim.Tabi ki var açık açık söylemiş işte.Bana pasta yapsın bile demiş daha napsın erkeğin çok yılışık olmayanı en çok bu kadar asılabiliyo :)

Yapıyım mi peki ?
Gorgusuzluk olur mu yapmasam?
Gönlüm yok çünkü yanlış anlamasin

Hiç kesinlikle asla gönlüm yok diyosan yapma.
Ama bence sen şu an onu hiç sevgili adayı olarak görmediğin için bu duruma şaşırmış haldesin.O yüzden bi otur düşün olabilir mi az da olsa ihtimal var mı belki güzel bişey olur falan.
Kararını ondan sonra ver.

Onun kafa gitmis sanirim. Ya yeni bir iliskiden cikti ya da senden olumsuz tepki gormemek için bu sekilde davraniyo. Eger sana göre oluru varsa yap bi pasta gotur. Ama senin ona karsi bi hissin yoksa al bi hazir pasta koy onune

Bence bu adam senin nabzını yokluyor. Yani bana oyle gibi geldi anlattiginiz kadariyla. Nasil davranacaginiz konusunda da şöyle bisey söyleyim eger ki olayin ciddilesmesini istemiyorsaniz bosverin gitsin. Istemis olabilir. Kaldiki istemesi zaten anormal bi durum sizin de su durumda yapmamaniz ayip felan olmaz. Yersiz birine benziyo zaten sözlerinden. Hediye isine de hic girmeyin.

Bacım diyenden kork bence sana asılıyorrr, tepkin sert olur diye bacı ayağına yatıyor

Sizden hoşlanıyor belli , abi dediğiniz için etkiye tepki olmuş bacı demiş :)

Gönlünüz yokmuş yapmayın pasta umut vermiş olursunuz.

seninde gonlun varsa al pastani hediyeni git.yokk gonlum diyorsan o adamdan uzak dur.ne pastasi hediyesi adam seni tavlamaya calisiyor.bunu anlayamiyorsan daha ne diyekk.

Size ve yazılan yorumlara hayretler içinde baktım sanki akrabadan değilde farklı birinden bahsediliyormuş gibi geldi. Hiçbir akrabam (uzak, yakın gördüm, görmedim) farketmez böyle hareketlere girmedi girse benden önce babam, annem ayarı çekerlerdi bırak pasta yaptırmayı. Ben aşırı rahatsız olurdum hiçbiseyini kabul etmezdim. Haber getirmeyin bana derdim. Sizde istemiyorsanız böyle şeylere girmeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…