- Konu Sahibi Suslupuslum
Ya da gerçekten yanlış aradığını aslında benolduğumu anlamadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki...İsim benzerliği imkansız. Basbaya beni aradı ama üslubumdan dolayı konuşamadı. Bunda dalga geçecek ne var
Niye isminiz dünya üzerindeki tek isim mi ?İsim benzerliği olma ihtimali yok. İnsanların geçerken falan hep yüzüne bakıyorum ya da merdivenlerde falan işte. Ben de kendime sinir oluyorum
Kim olduğunu bilmediğiniz birinin sizin numaranızı alıp arayacak cesareti bulup araması ,etrafınızda böyle biri olması şu dönemde rahatsız edici değil mi sizceEee ne oldu biri sizi arayınca? Diyelim ki yanlış numara değil, isim benzerliği değil, bilerek aradı. Ne oldu yani? Bu kadar takıntının anlamı ne?
Kim olduğunu bilmediğiniz birinin sizin numaranızı alıp arayacak cesareti bulup araması ,etrafınızda böyle biri olması şu dönemde rahatsız edici değil mi sizce
Artık telefon numaralarımız gizli değil, bir sebeple (alışveriş, ürün iade, kargo vb) verdiğimiz telefon numaraları reklam vb sebeplerle her gün defalarca aranıyor, velhasıl hepimiz bilmediğimiz numaralardan aranıyoruz, bu durumdan rahatsızsanız telefonların numara engelleme özelliği var onu kullanmalısınız ya da tanımadığınız numaraları açmayacaksınız, bakınız daha yeni ekonomi profesörü bilmediği bir numaradan aranmış ve dolandırılmış.Kim olduğunu bilmediğiniz birinin sizin numaranızı alıp arayacak cesareti bulup araması ,etrafınızda böyle biri olması şu dönemde rahatsız edici değil mi sizce
G.tüne g.tüne bakmaktan iyidirinsanların gözüne gözüne bakma huyu derken![]()