• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelecekteki canım elticiğim

Mery50

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
1.427
2.295
133
Merhaba hanımlar,

Erkek arkadaşımla uzun yıllardır bir birlikteliğimiz var. Bu yıl evlenmeyi planlıyoruz. Kendi ailesi biraz kalabalık 2 ablası 3 abisi var. Hepsi ile güzel bir ilişkim var diyebilirim. Tabi her aileye fitne fücür birisinin dahil olması şart olması sebebi ile en küçük ponçik elticiğim (benden 2 yaş büyük) bana biraz fesat hissettiriyor. Tanıştığım diğer aile bireylerini genel olarak samimi buldum.

Şimdi en başından anlatayım. Bizim 7-8 aylık ilişkimiz varken kaynım ile elticiğim evlendiler. Kaynım yapısı gereği düğün alışverişine dahi gitmedi. Benim sevgilim, ablası, ponçik eltim ve kendi kız kardeşi ile birlikte gittiler. Kız kardeşi erkek arkadaşımdan hoşlanmış ama o dönem bişey belli edilmemiş. Neyse düğün oldu bitti (Ben düğünlerine gitmedim) albümlere bakılırken elticiğim erkek arkadaşıma (sevgilin var mı yok mu diye sormadan) kardeşim senden hoşlanıyor diyor. Neyse benden bahsediliyor falan filan konu kapanıyor. Buna bozuldum önce sorabilirdi diye ama çok üstelemedim.

Gelelim sorunuma görümceciğimin anlattığına göre bu elticiğimin kendi kocası ile ciddi sorunları varmış. Yapı olarak kıskançmış ve beklentilerinin hiçbirisi kocası tarafından karşılanmıyormuş. Kaynımın fikirleri olgun ama odun yani öyle çiçektir böcektir bilmeyen eve ekmek getireyim yeterli gören birisi. Adamın ruhunda yok romantiklik. Evliliklerinden önce de bir birliktelikleri olmuş yani görücü usulü değil adamı tanıma fırsatı olmuş ponçiğmin.

Neyse erkek arkadaşımın beni uzun yıllardır beklemesi sebebi ile (ailemden kaynaklı) ballı kaymağım canım eltim buna diyormuş ki “senin yerinde bir başkası olsa hayatta böyle anlayış gösterip beklemezdi.” Erkek arkadaşımda saf anlamaz art niyeti, övüldüğünü sanmış gelmiş bana anlattı. İyice gıcıklandım kadına. Kocasının onun için yapmayacağı bişey çünkü biliyor kıskandığından aramıza fitne sokmaya kalkıyor diye düşünüyorum.

Erkek arkadaşım hastanede çalışıyor. Aradan zaman geçti bu hamilelik testi için hastaneden benimkine randevu aldırıyor. Yani tamam normal bir hastalıkta aldırsın ama bu özel bişey ben kaynımdan utanırım bana bi randevu al diyemem şahsen. Neyse ilk hamile olduğunu kocasından önce kaynı öğrenmiş oldu yani. Çocuk hastalanır babanın umrunda değil erkek arkadaşım götürür hastaneye ponçiğimde tabi yanında. Şimdi yeni hamilelikten şüphelenmiş eczaneden test mi alacak ilaç mı alacak kocası yok erkek arkadaşıma aldırmış. Yahu tamam kadına baştan bu yana gıcığım kabul ama ayıp yahu ayıp.

Velhasıl kelam artık çocuk hastalandığında bile çocuğa merhamet edemiyorum anası yüzünden.

Ben mi hatalıyım bana bi söyleyin lütfen. Kadınla tek kelam etmişliğim yok gördüğüm yerde bi kaşık suda boğasım geliyor.

Erkek arkadaşımda hastanede çalıştığı için tabi ben ilgileneceğim diyor. Haklı, yeğeni yani gerçekten haklı ama kadına öyle uyuz oldum ki artık çocukla ilgilendiğini duyunca cinlerim kabarıyor.

Bana bir yol gösterin lütfen.

Son düzenleme:
uslubunuz çok itici. yok ponçiğim yok ballı kaymağım. düzgünce yazsanız da rahat rahat okusak biz de. kimse hikaye okumaya gelmiyor burada.

kalan konularda ise evet erkek arkadaşınız tutup yengesine hamilelik testi alıyorsa bu gereksiz ve saçmadır.

Sen kadına baştan bilenmişsin ben ortada eltinin fitnecilik yaptığını göremedim. Kendi kafanda kuruyor olabilir misin?
Görümceye de dikkat et bugün eltini kötüler yarın da seni. Asıl fitneci görümcen bence. Kadın kocasının boş bir adam olduğunu anlamış o yüzden kaynından istiyor diye düşünüyorum. Kardeşi sayılır bir sorun göremedim. Dügün zamanı bi koca bulma es bulma davası oluyor illa keşke pat diye sormasaymış ama üstüne düşme sonuç olarak seni seviyor adam. Görümceye dikkat et şeytanın bası o gibi geldi ama yine de sen bilirsin ;)

Valla okurken çiğim , ciğim, çığımlar acayip rahatsız ediyor , bir daha konu açarsanız bence dikkat edin ..
kaynınız düşüncesizmiş , sevgilinde düşünceli ve yardımsevermiş .. kadın kaynından her seferinde yardım istiyor bir art niyet sezemedim ..

nasil bir aile bu boyle,
herkes her seyi biliyor,
herkes her mevzuyu ulu orta konusuyor.
cok acayip geldi bana sahsen.

sizin sordugunuz konuya gelirsek de,
sadece elti adayi ile sizin sevgiliniz arasinda mesafe sorunu yok, ailedeki herkesde bir mesafe sorunu var benim konunuzdan anladigim. tek kayin adayi tutarli :KK70:
bunu da cozebilir misiniz bilemedim.
ancak gorusmeyi tamamen keserseniz belki, ki o zaman da huzur bozan olabilirsiniz.

nasil bir aile bu boyle,
herkes her seyi biliyor,
herkes her mevzuyu ulu orta konusuyor.
cok acayip geldi bana sahsen.

sizin sordugunuz konuya gelirsek de,
sadece elti adayi ile sizin sevgiliniz arasinda mesafe sorunu yok, ailedeki herkesde bir mesafe sorunu var benim konunuzdan anladigim. tek kayin adayi tutarli :KK70:
bunu da cozebilir misiniz bilemedim.
ancak gorusmeyi tamamen keserseniz belki, ki o zaman da huzur bozan olabilirsiniz.
Sırf bu kadın yüzünden ayrılmayı düşünüyorum

Valla okurken çiğim , ciğim, çığımlar acayip rahatsız ediyor , bir daha konu açarsanız bence dikkat edin ..
kaynınız düşüncesizmiş , sevgilinde düşünceli ve yardımsevermiş .. kadın kaynından her seferinde yardım istiyor bir art niyet sezemedim ..
Birine gıcık olunca eklerim ben ciğimleri o hep sinirden :-)

Sen kadına baştan bilenmişsin ben ortada eltinin fitnecilik yaptığını göremedim. Kendi kafanda kuruyor olabilir misin?
Görümceye de dikkat et bugün eltini kötüler yarın da seni. Asıl fitneci görümcen bence. Kadın kocasının boş bir adam olduğunu anlamış o yüzden kaynından istiyor diye düşünüyorum. Kardeşi sayılır bir sorun göremedim. Dügün zamanı bi koca bulma es bulma davası oluyor illa keşke pat diye sormasaymış ama üstüne düşme sonuç olarak seni seviyor adam. Görümceye dikkat et şeytanın bası o gibi geldi ama yine de sen bilirsin :KK66:
Görümcem zaten işine geldiği gibi :-)

Daha dur. Ne eltisi. 7 göbek akraba eşine ulaşacak hastaneye giderken. Hastanede çalışanların ortak kaderi bu maalesef ..
Hepsine yardım etsin hiç sıkıntı değil ama bu kadına etmesin çok gıcığım ya gerçekten inanılmaz gıcıklandım

bu zamanda hiç birşeyin garantisi olmadığı gibi sizin evliliğinizinde bir garantisi yok. evli olsanız hadi anlarımda ortada evlilikte yok niye bu kadar dert ediyorsunuz ki. ayrıca evlilik olmadan eltim kaynım görümüm nasıl bukadar rahat olabiliyorsunuz

Sırf bu kadın yüzünden ayrılmayı düşünüyorum

valla boyle hikayelerin sonu tam tersi de olabiliyor.

boyle elti adaylari anlasamiyorlar da,

kayinvalide veya gorumce ile sorun yasaninca birden yakinlasiveriyorlar :)))

ben genel olarak elti adayinda bir problem goremedim,
kendim bu kadar icli disli hayati sevmedigim icin sadece o sekilde yorum yaptim.

mesela bana gore de gorumcenin ettigi laflar cok tehlikeli,
demek ki kotu bir aninizda bir derdinizi paylassaniz bunu baskasindan duyma ihtimaliniz cok yuksek olacak.

yine herkesin derdine kosan koca karakteri de ilerisi icin sorun olabilir.
Tamam iyi guzel de boyle insanlar bazen cekirdek ailelerine gereken ilgiyi gostermeyi unutabiliyorlar.

Back