- Konu Sahibi bebekecem17
Bizler Geleceğin Anne Adaylariyiz. Bir Gün Bizlerde Anne Olacağiz.
Allahin Izniyle
Allahin Izniyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım nasıpse tupe baslıcam ya bu ay......belkıde stresten erken olucam bu ara bu ısı kafamda buyuttum cunku...asılama raporu fılan sıktı benı...ama ınş.sonu hayırlı olacak........:Saruboceq:
cnm geçmiş olsun inş iyi sonuç alırsınız kaç aydır hamile kalamıyorsunkı cnm bende hamile kamıyanlardanım eşim sper testı yapırmayı düşünuyor hangi doktorda yaptırıyorsunuzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookgünaydın arkadaşlar biz bugün eşimle spermtesti verip geldik 11den sonra sonucu alacağız
günaydın arkadaşlar biz bugün eşimle spermtesti verip geldik 11den sonra sonucu alacağız
cnm geçmiş olsun inş iyi sonuç alırsınız kaç aydır hamile kalamıyorsunkı cnm bende hamile kamıyanlardanım eşim sper testı yapırmayı düşünuyor hangi doktorda yaptırıyorsunuzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hoş geldin arkadaşım aramıza.ben çok eski ve kıdemli üyelerdenim.zannedersem aynı yaştayız..nasılsınız...
canlarım günaydın.nasılsınız bugün bakem...benim tefriceyyem için gönüllerini koyan tüm arkadaşlarıma Allah razı olsun diyorum...
insallah 2009 bebeklerini hep beraber dogururuz...türkiyede nüfus patlaması olursa bilsinlerki bu topikle alakalı ...:jeyyar::jeyyar:
günaydın kızlarrrrrr ben bugün karga kahvaltısını etmeden geldim genehihoyyyt
allahım ölecem artık uykusuzlukdan bugünde geçse hayırlısıynan başka bişiy
istemiyorum:çok üzgünüm:bu gece gece bekçileri çalışmışlar aksatmamışlar
görevlerini :roflol: bu gece sahurda hepiniz aklıma geldiniz bütüm müslümanlara
dua ettim allah kabul etsin inş amin:Saruboceq:hadi buyrun yeni başlayan bir güne![]()
canım benim ben ay değil 6 yıldır hamile kalamıyorum .Eşimin sperm sayısı çok düşük 5 milyon civarı 3 ay önce üroloğa gitmişti o ilaç vermişti onları kullandı acaba etkisi oldumu diye tahlil yaptırıyoruz işte ama bizim doğal olması mucize o nedenle biz Ekimde randevumuzu aldık Umut tüp bebekte tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısı ile tahlilimizi Umut tüp bebekte verdik
:roflol::roflol::roflol: günaydın canım ben erkenciyim sen geç kaldın
burda bulantılarımla başbaşa kaldım :çok üzgünüm:
evet canım aynı yaştayız bende 72 doğumluyum senin durumun ne canım tedavin ne durumda
geçmiş olsun cnm inş bu ayda güzün güler cnmbu bebek 9 ay sonra evinde olurda evini neşelendirir
benim durumum çok vahim.kısaca özetleyeyim.tedavilerle hamile kalıp 3 sefer ..3 bebegimide karnında kaybeden.ama nedense hiç bir şey bulunamayan degüşük bi hastayım ben.dogumlarıma yakın kaybettim hep bebelerimi...şu an tedavi yapmıyoruz.beklemedeyiz.çünki vücüt iflas etti...büyük bi ihtimal tüp bebek yapma zorunlulugumuz olacak...
kız sen hamiş kalmadanmı başladın yoksa bulantılara...tatbikatmı yapıyon.hamiş olursan böle olcan işte.....he bide onla kalsa tuvaletten beri gelebilirsen ...:roflol::roflol:
günaydın herkese
radyoloğum
eğer denefin duasında eksik varsa söyle öğleye kadar paylaşalım
hemen de bitisn.
50 şer alsak biter yani zaten olur mu
son halini duyu bize
canumcuğummmmmmmmmmmm
naz bende erkenddne gelenelerdienim ama fırsat olup yazamadım
ne uykusuzluğu hayırıdır