Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

evet canım nasıpse tupe baslıcam ya bu ay......belkıde stresten erken olucam bu ara bu ısı kafamda buyuttum cunku...asılama raporu fılan sıktı benı...ama ınş.sonu hayırlı olacak........:Saruboceq:

canım benim nasılsın...insallah umutların yeşerir ve o güzel bebelerine kavuşursun.insalllah ikizin olurrrrrrrrrrr:jeyyar:

günaydın arkadaşlar biz bugün eşimle spermtesti verip geldik 11den sonra sonucu alacağız
cnm geçmiş olsun inş iyi sonuç alırsınız kaç aydır hamile kalamıyorsunkı cnm bende hamile kamıyanlardanım eşim sper testı yapırmayı düşünuyor hangi doktorda yaptırıyorsunuzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canlarım günaydın.nasılsınız bugün bakem...benim tefriceyyem için gönüllerini koyan tüm arkadaşlarıma Allah razı olsun diyorum...
insallah 2009 bebeklerini hep beraber dogururuz...türkiyede nüfus patlaması olursa bilsinlerki bu topikle alakalı ...:jeyyar::jeyyar:

cnm geçmiş olsun inş iyi sonuç alırsınız kaç aydır hamile kalamıyorsunkı cnm bende hamile kamıyanlardanım eşim sper testı yapırmayı düşünuyor hangi doktorda yaptırıyorsunuzÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

canım benim ben ay değil 6 yıldır hamile kalamıyorum .Eşimin sperm sayısı çok düşük 5 milyon civarı 3 ay önce üroloğa gitmişti o ilaç vermişti onları kullandı acaba etkisi oldumu diye tahlil yaptırıyoruz işte ama bizim doğal olması mucize o nedenle biz Ekimde randevumuzu aldık Umut tüp bebekte tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısı ile tahlilimizi Umut tüp bebekte verdik

canlarım günaydın.nasılsınız bugün bakem...benim tefriceyyem için gönüllerini koyan tüm arkadaşlarıma Allah razı olsun diyorum...
insallah 2009 bebeklerini hep beraber dogururuz...türkiyede nüfus patlaması olursa bilsinlerki bu topikle alakalı ...:jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: günaydın canım ben erkenciyim sen geç kaldın
burda bulantılarımla başbaşa kaldım :çok üzgünüm:

günaydın kızlarrrrrr ben bugün karga kahvaltısını etmeden geldim genehihoyyyt
allahım ölecem artık uykusuzlukdan bugünde geçse hayırlısıynan başka bişiy
istemiyorum:çok üzgünüm:bu gece gece bekçileri çalışmışlar aksatmamışlar
görevlerini :roflol: bu gece sahurda hepiniz aklıma geldiniz bütüm müslümanlara
dua ettim allah kabul etsin inş amin:Saruboceq:hadi buyrun yeni başlayan bir güne kaydirigubbakcemile4

nazım günaydın nasılsın.Allah kabul etsin dualarını...Allah razı olsun bizler için çabalayan arkadaşlarımıza...
bende uykusuzum ya.....yarın pazar biraz uyuruz artık ne yapak gardaş...

canım benim ben ay değil 6 yıldır hamile kalamıyorum .Eşimin sperm sayısı çok düşük 5 milyon civarı 3 ay önce üroloğa gitmişti o ilaç vermişti onları kullandı acaba etkisi oldumu diye tahlil yaptırıyoruz işte ama bizim doğal olması mucize o nedenle biz Ekimde randevumuzu aldık Umut tüp bebekte tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısı ile tahlilimizi Umut tüp bebekte verdik

geçmiş olsun cnm inş bu ayda güzün güler cnm :emir_bebek: bu bebek 9 ay sonra evinde olurda evini neşelendirir

:roflol::roflol::roflol: günaydın canım ben erkenciyim sen geç kaldın
burda bulantılarımla başbaşa kaldım :çok üzgünüm:

kız sen hamiş kalmadanmı başladın yoksa bulantılara...tatbikatmı yapıyon.hamiş olursan böle olcan işte.....he bide onla kalsa tuvaletten beri gelebilirsen ...:roflol::roflol:

evet canım aynı yaştayız bende 72 doğumluyum senin durumun ne canım tedavin ne durumda

benim durumum çok vahim.kısaca özetleyeyim.tedavilerle hamile kalıp 3 sefer ..3 bebegimide karnında kaybeden.ama nedense hiç bir şey bulunamayan degüşük bi hastayım ben.dogumlarıma yakın kaybettim hep bebelerimi...şu an tedavi yapmıyoruz.beklemedeyiz.çünki vücüt iflas etti...büyük bi ihtimal tüp bebek yapma zorunlulugumuz olacak...

hanımlar geleçek ay hepimiz hamile kalırız inş nasıl bir duygu acaba ya ben hamile kalsam ozamanda uyuyamamki ya bebegmi bişey olursa diye psikolojık bişey inş bişey olmaz yok yapana kadar canımız çıkıyor :ecrin_bebek::ecrin_bebek:Allah korusun amiiiiiiinhihoyyythihoyyythihoyyyt

benim durumum çok vahim.kısaca özetleyeyim.tedavilerle hamile kalıp 3 sefer ..3 bebegimide karnında kaybeden.ama nedense hiç bir şey bulunamayan degüşük bi hastayım ben.dogumlarıma yakın kaybettim hep bebelerimi...şu an tedavi yapmıyoruz.beklemedeyiz.çünki vücüt iflas etti...büyük bi ihtimal tüp bebek yapma zorunlulugumuz olacak...

geçmiş olsun canım ya

61 esra sen nasılsın canım....pek sizle muhabbet etme şansımız olmadı .umarım ileri tarihlerde daha çok seninle kaynaşırız.ALLAH umarım sanada tez zamanda bebegini kucagına almayı nasip eder...

kız sen hamiş kalmadanmı başladın yoksa bulantılara...tatbikatmı yapıyon.hamiş olursan böle olcan işte.....he bide onla kalsa tuvaletten beri gelebilirsen ...:roflol::roflol:

sanırım ramazan bana tatbikat oldu eeee kolay değil anne olmak
allaha ibadet ediyorum şuan oruç tutarak çekiyorum bu sıkıntıyı
anne olmakda bi ibadet nede olsa a.s bu mide bulantısı çekiliyorda
benim bu ş.......z patron hiç çekilmiyor denef bugün gene kavgamız var
yeter koparacağım ipleri tahammülüm yok :mymeka::mymeka:yada
kafası kötükedihüso

günaydın herkese
radyoloğum
eğer denefin duasında eksik varsa söyle öğleye kadar paylaşalım
hemen de bitisn.
50 şer alsak biter yani zaten olur mu
son halini duyu bize
canumcuğummmmmmmmmmmm
naz bende erkenddne gelenelerdienim ama fırsat olup yazamadım
ne uykusuzluğu hayırıdır

günaydın canım.geçmiş olsun...
benim duamda okunacak kalmadı.sıfır yani...büyük bi ihtimalle başlarız.radyolojim gelmedi galiba.o bu işi iyi organize ediyodu....sıra kimde acep...

nazım takma kafana ...ya niye üzüyonki kendini.sabır gardaşım..ya bende gelem dövelim o patronunu..:oklava::oklava:benim gardaşımı üzeni bende üzerim...kötükedihüso

denef canım benim okumam bitti allah kabul etsin inş hepimizin
niyetlerini allahım en kısa zamanda bebeklerinize kavuşmanızı nasip etsin:ecrin_bebek:
banada bulantısız bi hamilelik nasib etsin bende çıkım aradan bari:Saruboceq:

Back
X