Merhabalar. 2.5 yıldır tanıdığım 2 yıla yakın sevgili olduğum kişiyle 1 ay önce tekrar denemeye karar verdik. ilişkiyi bitirme sebebimiz beyefendinin hiçbir şekilde ilişkimizle alakalı sorumluluk almak istememesiydi. Kendisiyle arkadaş kalmış ama ben hala yoğun duygular yaşadığım için arkadaşlığı da bitirmiştik. Kendisi bana tekrar yazdığı zaman her şeyi oturup düzgünce konuşarak yine bir araya geldik evlilik niyetiyle.
O zamandan bu zamana kendisinin bana karşı ilgisinde ve saygısında herhangi bir kusuru olmadı. Sık sık yazar. 2 yıl aynı şehirdeydik şu an uzak mesafe yürütüyoruz. Birkaç gün önce bir araya gelerek güzel vakit geçirdik birlikte.
Evlilik niyetiyle tekrar bir aradayız . Geleceğimizle alakalı nasıl konu açabilirim? Henüz kendisi hiç açmadı. Bu konuları açıp onun evliliğe yönelik korkularının ayrıca azalıp azalmadığını da öğrenmek istiyorum. Bu zamana kadarki süreçte açmama sebebim de onu rahatsız etmemekti ama şu an ben rahatsız oluyorum çünkü beni gerçekten hayatında istiyor mu yoksa tamamen boşluğa düştüğü için mi benimle bilmek istiyorum. Bu konulara nasıl girilir? Neler sorulur? Onunla beraber hayal kurmak ve bunları konuşmak istiyorum. Beyefendiden önce evlilik hayalim yoktu kendisi hayatıma girdiğinde de evlilik hayalleri kurmaya başlamıştım şu anda kendisiyle hala evlenmek istiyorum ama kendimi kandırmak ve zamanımı harcamak istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim.