- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi filmdelisi
-
Merak etme canım, alasını duyuyor.Inanamiyorum cok üzüldüm gercekten bunlari bilmezdim hatta tahmin bile etmezdim cok şaşkınım ve de üzgün
Kocan olacak kisiye soylencek cok sey var da,zaten sen soyluyorsundur da eminim ama cok fena yaaa
Terbiyesiz
Sizinle bi konu içerisinde kilo mevzusu yüzünden gerilmiştik,eşinizin sizi kilolu halinizle çok beğendiğini muhteşem bi ilişkiniz olduğunuza dair dem vurmuştunuz paragraflarca,şöyle özgüvenliyim böyle seviliyorum tadında. Biçok konuda da çocuklarınız için çalışmamayı tercih ediyordunuz gururla,çok şaşırdım o yazılar bambaşka bi kadına ait bu yazılanlar bambaşka kadına ait sanki.
Kafamı karıştırdı haliniz,hangi haliniz gerçek hangisi değil bilemedim. Velhasıl Allah yardımcınız olsun diyorum yine de.
Peki bu cok pisman vs durumlari geçtikten kac gun sonra yeniden vahsilesiyor yani kotu laflar etmeye basliyorMerak etme canım, alasını duyuyor.
Bir erkeğe denmeyecek her şeyi söyledim, hatta şiddeti bile göze aldım bir şey yapsın da polis yığayım buraya diye ama, içerde uyuyor yine.
Tabi bu akşam melek gününde.
Çok aşıl, çok pişman, çok çok çok vs.
Yerler mi, artık geçti...
Ben bu yorumu okumadım, hangi sayfada?Evet bende sizin 2 nizin o yorumlarını izlemiştim hattayaranmaktir falan demisti filmdelisi sende sey demistin galiba esi istiyorsa verebilir tabiki kilo falan hatırladım
Ya hayır ya ben o niyetle yazmadim ortaligi karistirmis gibi oldum simdi sanirimBen bu yorumu okumadım, hangi sayfada?
Cevap vermek isterim üyeye.
Narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.Peki bu cok pisman vs durumlari geçtikten kac gun sonra yeniden vahsilesiyor yani kotu laflar etmeye basliyor
Galiba denge problemi var
Birde hatirladigim siz daha 20 yasindayken evlenmistiniz dimi 10 yili da devirmissiniz az sureli bir evlilik degil
Ne yani evlilik aşkı öldüruyor mu zamanla
Ah Mune...
Geleceğimden yazıyor gibisiniz.
Hala inanamıyorum, bu kadar olur.
Şahit olduğunuz evlilikte de işler böyle yürüyormuş ama, tam da sizin mesajı görmeden başka bir üyeye maddi açıklama yaptım.
Ne kadar ağır değil mi, okumuş etmiş, mesleği olan, dimdik yetiştirilmiş bir kadının ailesinden bez parası istemesi, hatta isteyememesi...
İçimi gördünüz ve görülebilir, anlaşılabilir olmak bile ışık tuttu bana.
Mesaj kutum doldu, o kadar benzer şeyler yaşayanlar varmış ki...
İkinci üyelik mi alsam dedim, sonra ben utanılacak bir şey yapmıyorum, gerçeğim bu.
Değiştirmek için tüm şartları oldurmaya çalışıyorum ve olumsuz yorum da gelse, hepsi kabulüm eğer saygı çerçevesinde ise, çünkü ileride bin beterini duyacaksın zaten dedim ve döküldüm.
İyi ki dökülmüşüm, farklı bakış açıları kazandım.
Ve bir daha çelik gibi direncim olduğunu anladım.
Buradaki üyeler kadar rahatsız etmedi beni işittiklerim, bu benim için iyi bir şey.
Kendimi korumaya alıp, ondan gelecek her şeye kapatmışım, bir nevi savunma mekanizması kurmuşum kendime.
Mücadeleye devam, sadece çocuklarımın maddi ihtyaçları için.
Desteğiniz için ayrıca teşekkür ederim çünkü gerçekten birebir gelecekten yazıyorsunuz bana.
Paylaşımınız için çok teşekkür ederim.Duygusal boşalma yaşıyorsunuz sanırım. Ama önce sunu bir kendinize itiraf edin güçlü görünme ya da güçlü olmak zorunda değilsiniz. Ayrıca eşiniz hakaretlerine katlanmanız sizi güçlü ve dik duran bir kadın yapmıyor aksine o hakaretleri sindirip güçsüzleşmenizi sağlıyor. Tüm yazdıklarınızın içinde en çok üzüldüğüm şey sevgisizliğiniz. Eşiniz sizi sevmiyor üstüne çok çok acımasız bir insan. Değil aynı evde yaşamak çevremde istemeyeceğim biri. Seninle birlikte olurken gözlerimi kapatıp başkasını hayal ediyorum u duymanın verdiği acıyı hangi fiziksel işkenceyle karşılatırabilirim bulamıyorum kendi adıma.
Çocugum yok çocuk sahibi olmanın, anne olmanın ne demek oldugunu bilmem ama çocuk oldum onun ne demek oldugunu siz de ben de biliyoruz hatırlıyoruz çocuklugumuzu. Bütün bu hakaretlere çocuklarınızın geleceği için göz yumuyorsunuz belki de. Çocuklugumdan çok tramvalarım var hepsini hatırlarım ekonomik durumumuz evdeki huzursuzluklar gelin kaynana sorunları bunlarla başa çıkmaya çalışan zavallı annem. Ama babamla aralarında hiç sevgisizlik hissetmedim hiç bir zaman babam anneme hakaret etmedi çok kızdı küstü yaptıklarını söylediği sözlere kadar hatırlıyorum ama hiç ona sen nasıl kadınsın demedi. Demek istediğim onlar sizi görüyor, duyuyor ve kayıt cihazı gibi hatıraları kayıt ediyorlar. Evet ekonomik olarak kendinizi güvende hissetmeniz gerekiyor boşanmak için zor ve korkutucu. Ama hayata da bir kere geliyoruz bir nimet bize sunulan hayat, eşinizin size bunu yapmasına izin vermeyin. Evet seçiminiz yanlıştı ama yanlışınızdan dersinizi alın ve ileriye bakın. Bu evliliği yapmak bir yanlışsa evli kalarak 10 katı yanlışa sebep oluyorsunuz.
Son olarak neden bilmiyorum hissettiğim bütün bu yazdıklarınızın sadece bir duygusal boşalmadan ibaret oldugu. Sizin bence bu evliliği bitirecek cesaretiniz yok gibi. Üzgünüm bunlar hissettiklerim.
Ama benim hayat standardım bu yani.İyide herkes kendine ait bir ev araba üstüne en az 5 bin maaşla mı boşanıyor
Öyle olsa ülkede boşanmaların yüzde seksene yakını olmazdı
Artık maddi durum ve çocuklar için bile katlanılmayacak olaylar ve sözler var konuda
Ayrıca olanakların gelişmesini bekliyorum demek sadece kendi kendini kandırmak
Kadınlar kulubünde en çok öğrendiğim şey bu oldu benim
[/QUOTE]inanın insanın kendi yüzüne gerçekleri çarpması başkasından daha sert oluyor naif olamıyoruz kendimize. Siz aslında içinde bulundugunuz durumun tüm gerçeklerinin ve ne yapmanız gerektinin farkındasınız. Hemen hemen aynı yaşlardayız sizin yerinize kendimi koyuyorum böyle bir durumda kendimi hayal bile edemiyorum siz bunu yaşıyorsunuz. 30 yaşıma gelip artık 20 lerimin çok geride kaldıgını farkettiğimde yaşadıgım bir günün bile ne kadar değerli oldugunu farkettim. Evet savaşmak dik durmak başarabilmek güzel şeyler ama bazen de pes etmek lazım kendimiz için huzurumuz ve mutlulugumuz için. Sizin aglamamanız sessiz kalmamanız güzel ama karşılıgında bir değişim elde edebiliyorsunuz. Siz eşinizle aynı frekanslarda yaşamıyorsunuz bile. Aynı sizin söylediğiniz gibi onun hakaret edip sonra pişman olması bir cycle ve sizin tepkileriniz de bir cycle. İki tarafta bu iniş çıkışlara çok alışkın ve cycle ın bir parçası olmuşsunuz dışına çıkamıyorsunuz.
Bazen bekar zamanlarımda ya da öğrencilik yıllarımda keyif alarak yapabileceğim şeyler varken zamanımı alakasız boş işlerle geçirmişim diye düşünürüm.bu beni bugünü dolu dolu yaşamak için motive eder. Siz hiç düşünüyor musunuz ya da hayal kuruyor musunuz şu an bu adamdan boşanmış olsanız nasıl bir huzura mutluluga sahip olacaksınız. Bu adamdan kurtulmadıgınız sürece kaçıracagınız o mutlu günleri düşünün mesela.
İşte o size göre öyle.Bakın hiç kimsenin boşanmasından bir kar elde ettiğimiz yok boşanma avukatı değiliz çoğumuz
Gayet idare edilebilir durumdayken inat uğruna boşananları çocuğu anne baba bir büyütmeyenleri bende anlamam
Ama konu sahibi kendi durumunun farkında değil
benim arkadaşımın 3 ayrı kadınla aldatıldığı kadının kendi evinde kocasının evden atılıp annesinin evinde kaldığı evlilik daha çekilebilir duruyor konu sahibininkinden
O kadın hiç değilse umurumda değil bana kiramı yatırıyor faturaları ödüyor eve gelmiyor suratını görmüyorum cehenneme kadar yolu var diyorum diyor
Konu sahibi o kadar hakaretin üstüne adamla aynı yatakta uyuyor
Şu an umursamadığımı düşünmesi bile bir nevi kendini kandırma evindeki huzursuzluk yüzünden mide kanseri olan insanlar var
Ama benim hayat standardım bu yani.
Ben ne yapabilirim?
Kendim için istemiyorum, bu yaşa kadar gördüm geçirdim.
Çocuklarımın alıştığı şeyler var, başka bir iletide açıkladım.
Hadi kısayım kısayım kendimden, yemeyim içmeyim ama nereye kadar?
Alıştıkları ve bekledikleri tatilleri, gittikleri oyunlar, başlayacakları dünya para olan kreşleri vs.
Çocuklarım zaten yemek seçer ve masraflı çocuklar.
Benim şuan yalnız başıma çocuklarıma bakış, bir ev geçindirmek için asgari olarak 7 bin civarı bir paraya ihtiyacım var.
Bu da asgari diyorum, benim ekonomik düzenime göre öyle.
Bu gelir de ancak, ona kaptırdığımı alır bir ev alırsam ya da ondan evimizi alıp, satıp daha küçük bir eve geçersem böyle.
Eğer adama kaptırdığım şeyleri geri alabilir, öngördüğüm iki senede birkaç mal mülk edindirebilirsem en azından hayat boyu bu yaşam tarzlarını koruyabilirim.
Ben kendimin gördüğünden daha aşağısına çocuklarımı indirmek istemiyorum.
Bu kibir değil, aksine belki de acizlik.
Şuan o adama maddi bağımlı olmak benim acizliğim.
Güzel bir hayatı yaşıyor olmak ve sadece çocuklarımın yara almadan kurtulmasını sağlamak, beni kibirli, paragöz, güç delisi ve bilimum söylenen sıfatlardan yapmıyor.
Aksine tam da bir annenin yapması beklenen şey, aklımı kullanırsam hayatlarını refah içinde götürebileceğim.
Mesele bu.
KatiliyorumNe kadar güzel yazmışsınız duygularınızı.
Ama bu kadar kendini tanıyan bir bayanın bunlara katlanmaması lazım
Acaba ne kadar ömrümüz var biliyor muyuz ? hayır
kalan ömrümüzü böyle tüketmek sizce reva mı
Hele ki değmeyen biri için bence bu iç döküş olmamalı
Yeniden doğuş kendinizi tanıma ve sizin için yeni kararlar olmalı
Evet bende sizin 2 nizin o yorumlarını izlemiştim hattayaranmaktir falan demisti filmdelisi sende sey demistin galiba esi istiyorsa verebilir tabiki kilo falan hatırladım
Ama benim hayat standardım bu yani.
Ben ne yapabilirim?
Kendim için istemiyorum, bu yaşa kadar gördüm geçirdim.
Çocuklarımın alıştığı şeyler var, başka bir iletide açıkladım.
Hadi kısayım kısayım kendimden, yemeyim içmeyim ama nereye kadar?
Alıştıkları ve bekledikleri tatilleri, gittikleri oyunlar, başlayacakları dünya para olan kreşleri vs.
Çocuklarım zaten yemek seçer ve masraflı çocuklar.
Benim şuan yalnız başıma çocuklarıma bakış, bir ev geçindirmek için asgari olarak 7 bin civarı bir paraya ihtiyacım var.
Bu da asgari diyorum, benim ekonomik düzenime göre öyle.
Bu gelir de ancak, ona kaptırdığımı alır bir ev alırsam ya da ondan evimizi alıp, satıp daha küçük bir eve geçersem böyle.
Eğer adama kaptırdığım şeyleri geri alabilir, öngördüğüm iki senede birkaç mal mülk edindirebilirsem en azından hayat boyu bu yaşam tarzlarını koruyabilirim.
Ben kendimin gördüğünden daha aşağısına çocuklarımı indirmek istemiyorum.
Bu kibir değil, aksine belki de acizlik.
Şuan o adama maddi bağımlı olmak benim acizliğim.
Güzel bir hayatı yaşıyor olmak ve sadece çocuklarımın yara almadan kurtulmasını sağlamak, beni kibirli, paragöz, güç delisi ve bilimum söylenen sıfatlardan yapmıyor.
Aksine tam da bir annenin yapması beklenen şey, aklımı kullanırsam hayatlarını refah içinde götürebileceğim.
Mesele bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?