Geleceği olmadığını bildiğin bir ilişki

Cunku hic bir beklentiniz yok bu adamdan. O yuzden cok daha rahatsiniz yaninda. Gecmis olsun umarim yakin zamanda uzaklasirsiniz dicem ama o zamana kadar da tadini cikarin. Herkes bir tur bu tarz bir iliski yasiyor galiba hayatinda. Daha sonrasinda daha saglikli iliski kurmayi ogreniyoruz galiba bilmiyorum

Neden "En olmayacak kişi" diyorsunuz?

Sanırım bu tarz durumlarda bıçak gibi kesmek duyguyu daha da depreştiriyor ve saçma sapan bir şekilde daha da çekiliyorsunuz o adama. Aslında bu yüzden bu süreçte psikoloğa da başladım, hep başlayacaktım ama bu zamana kısmetmiş. Hem bu davranış/tercihlerimin altında yatan nedenleri biraz daha anlamak istiyorum, hem de bu tarz bir bıçak gibi keserek ters tepki yapmasının önüne geçmeye çalışıyorum. Şimdi düşündükçe de, bu adamla olan paylaşımlarımı olabildiğince sınırlamaya çalışarak da kendi içime dönmeye uğraşıyorum. Biraz zaman alacak ama bu ilişkiden de öğrendiğim şeyler oldu.

Evet, hiçbir beklentim yok. İlk günde de yoktu, şu anda da yok. O yüzden sorumsuzmuş, öyleymiş, böyleymiş; açıkçası çok da umrumda değil. Benim için bu duygusal heyecan, çekim devam etsin yeterli. Günü geldiğinde zaten ipler kopacak ama o noktaya geldiğimde umarım çok bağlanmış olmam…

Neden "En olmayacak kişi" diyorsunuz?
Nereden başlasam, bilmiyorum ki…
Öncelikle evlilik geçmişi ve bir çocuğu var. Bu kısım çok kişisel bir alan; bunu sorun eden de olacaktır, etmeyen de. Ben ne derece sorun ederim bunu kestiremiyorum ama kafaya takmam demem de mümkün değil. Sürekli sorumluluğu devam eden bir çocuğun varlığı beni ileride evlilik ve çocuk sahibi olduğum durumda gerebilir. Bu noktada da karşı taraftan da “bilerek evlendin” tepkisi gelecektir.

Boşanmış ve çocuk sahibi bir adamdan bambaşka bir sorumluluk profili bekliyor insan. Oysa ne maddi olarak, ne duygusal olarak, ne mental olarak, ne yaşam alanı olarak asla ve asla bir stabilite içerisinde değil. Her şeyi dağınık, her şeyi eksik. Aynı zamanda ilişkide kaçıngan bir bağlanma türüne sahip. Beni kırdığında ya da ondan kaynaklı bir sorunda ben tepki koyduğumda o da geri adım atıyor; sorumluluk alıp çözme çabasına girmek yerine. Bunu öğretene kadar canım çıktı, biraz biraz anladı ama asla tam olarak değişmeyecek, biliyorum. Açıkçası ben de gelecek beklentisi içinde olmadığım için de saldım gitti.

Ben de alkol tüketiyorum ama ortamı denk gelmese aylarca, yıllarca içmem. Alkolü sevmesi ve duygusal boşluğa yatkın kişiliği beni olası olumsuz durumlar açısından tedirgin ediyor. Yani bir gelecek düşünsem kesinlikle ederdi.

Cinsel anlamda da sanki tecrübesiz gibi davranıyor, ilk başta gerçekten sorun yaşadık. İlk tecrübemin böyle sorunlu davranışlarla başa çıkmak zorunda kaldığım şekilde olmasını istemezdim. Asla kaba değil, kırıcı ya da rahatsız edici bir yaklaşım değil ama bencil. O bencilliği ortadan kaldırana kadar birkaç kez sert bir şekilde tepki koymam gerekti. Ayrıca olduğunu farketmediği sorunları olduğunu düşünüyorum bu anlamda da. Herkesin sorunu olabilir, anlatırsın, irdeler, çözüm yoluna açıktır. Özellikle cinsel anlamda bir şeyleri anlatabileceğimi ve çözüme açık bir yaklaşım sergileyeceğini asla düşünmüyorum.

Daha da arttırırım maddeleri…

Ne bokuna berabersin derseniz…

Hissettiğim heyecan ve çekimi seviyorum ve beklentisizce bunun peşindeyim. Söneceği güne kadar…

Annelik özlemim var, evet. Bundan mı, bilemem. İlişkide müthiş bir eril enerji sergiliyorum, sahiplenilmek yerine sahipleniyorum resmen.
Şimdi de bu eril dişil enerji lafları çıktı. Herkes kendine uygun davranmalı. Kadın gibi davranırsanız adamlık beklersiniz ve gormeyince gidersiniz.

İşte
İşte bunlar hep sex

Sizi yorar bu adam.İletisim problemi var bir kere.Sorun çözme becerisine sahip olmak çok önemli bir ilişkide,o yüzden de ona laf anlatmaktan bile yorulursunuz, ite kaka nereye kadar.
Ben bekar hiç evlenmemiş biriyken çocuklu boşanmış biriyle evlendim.Hata etmişim.Dusundugumle başıma gelenler çok farklıydı,asla önermiyorum.Onunla vakit kaybetmem yerinizde olsam.Yas aleyhimize ilerliyor kadınlar olarak.Cekimi yakalayabileceğiniz bir başka uygun kişi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…