Geleceği olmadığını bildiğin bir ilişki

Degmez buna emin ol.Sonunun olmadığını sen de biliyorsun.Calisiyorsun ne güzel bir kariyerin var,karşına daha iyileri çıkar.İlerde başının agrimamasi için daha fazla kapılmadan noktayı koy derim.

Daima*

Degmez buna emin ol.Sonunun olmadığını sen de biliyorsun.Calisiyorsun ne güzel bir kariyerin var,karşına daha iyileri çıkar.İlerde başının agrimamasi için daha fazla kapılmadan noktayı koy derim.
Asla değmiyor gerçekten de. Bugünkü halime gelene kadar gerek hayatımı, gerek kariyerimi ilmek ilmek işledim; ne sıkıntılı yollardan geçtim ben. Kendimi böyle bir ilişki içinde heba etmek için gelmedim bu günlere. İki fiziksel çekim için kendime yaptığım haksızlık çok büyük, farkındayım. Sonu yok, asla da olmayacak ve evet bitmesi gerekiyor…

Sana aslında ilişkilerinde saglıklı yaklasımın nasıl hissettirdigini de kesfettirmis.Belki de bu bagın cazibesi icinde saklı olan gecmiste acıga cıkmayan saglıklı tarafı cıkarması.Kendi değerlerine ve standartlarına da kulak verdigin icin hayatına yön verecek güclü bir farkındalık kazanıyorsun yoluna devam ederken bu iyi gelecek

Bir duygudur geçer
Hayat kısa, zaman değerli
Gelecek yoksa yol alın.

O zaman şu an için bu ilişki sadece bir alışkanlık.

Kendine yeni bir alışkanlık bulabilirsin. :))

Bende zamaninda kapılmıştım bu tip birine.
Şimdi çok zaman geçip bakınca geçen zamana üzülüyor insan sadece.
Bu tip kişilerden eninde sonunda kopuyorsunuz ama geçen zaman geri gelmiyor malesef.
Hisler önemli evet ama içinizdeki seste çok önemli onu dinleyin mutlaka.
Ve ben bu hisleri birdaha hissedemem diye de düşünmeyin bu büyük bir yanılgı.

Evlenmek istemiyorsun bilinç altında.

Kaç kere dedik bu heriften bi yol olmaz ama devam ediyorsun.
Bilinçli halimle de evlenmek istemiyorum bu adamla.

Hiçbir şey olmayacağını biliyorum inanın, sadece duygularımı yaşamaya bıraktım kendimi. Ama o da öyle kolay bir şey değil; zaman, emek, bozulan rutinler, sonunun gelmeyeceğini bile bile gösterilen sevgiler… bu da ayrı bir travmatik durum oldu esasında.

yalnızlıktan ailenizle bağlarınız nasıl?

Yazdıklarınızın alt metni şu " huzurlu ve akışta giden normal bir ilişki istemiyorum, ben entrika ve savaş arayisindayim. Bunyemin kaç yada savas Survivor modunda yıpranmasını seviyor ve istiyorum . Eski bir sevgilinin ve eski bir eşin sürekli hayatımızda burnunu sokması beni hiç bozmaz . Mutluluk değil adrenalin arıyorum, kadın olarak vaktim bol yıllarımı ve enerjimi böyle gereksiz bir ilişkide heba edebilirim." .

Annelik ozleminiz olabilir mi? Zira adama annelik yapıyor gibisiniz.

34 yaşında kadınsın böyle kaşar heriflerle uğraşma. Düzgün biriyle aileni kur. Bu yaşta kendinden çalarsın takılmalık işlemlerle.

bende vardı böyle biri
çocuğu yoktu ama sorumsuzdu. kendi işini yapan, aslında harika potansiyeli olan ama kullanamayan
hep saçma sapan tercihleri yüzünden yerinde sayan, abuk sabuk insanlar yüzünden borca harca falan giren
kendisine kazık atanlara kucak açmaya devam eden. disiplinsiz, genel anlamda problemli
aşırı toksik vs
ama bir şekilde inanılmaz çekildim ve bir süre hem duygusal hem de cinsel anlamda çok etkisindeydim
sonra biz ilişkiyi yürütemedik ve ayrıldık. ayrılmış olmamıza rağmen iletişim hiç kopmadı. zaman zaman sekteye uğrasa da tamamen kopmadık
başkalarıyla tanışıp görüşsek bile daima mesaj atan taraf o oluyordu ve her mesajına salak gibi atlayan ben oluyordum
onunla yaşadığım duygular gerçekten çok özel, mutlu olduğum anlar çok özel
ancak uzaktan bakınca hayatıma kattığı hiçbir şeyin olmaması ve bazen araya giren küçük kopuşlar benim ondan biraz uzaklaşmama neden oldu
ama kopmak, tamamen hayatımdan çıkarmak da istemedim hiçbir zaman
biz zaman içinde takılmaca şeklinde yaşamaya başladık, baktım ara sıra buluşup beraber 2-3 gün geçirmek, sadece o anı yaşamak onunla sevgili olmaktan daha çok işime geliyor, ben de böyle yaşamaya başladım
barışma teklifinde bulundu kabul etmedim. çünkü ilişki hiçbir yere gitmiyordu
zaman içinde duygularım zayıfladı, artık kıskanmıyorum bile
hala görüşürüz arada, beraber oluruz. sohbet ederiz, duygusal bağımız çok zayıflasa da hala devam ediyor
lakin o deli duygularım geçti, şu an benim için dünyayı yaksa ben o eski duyguları hissedemem
zaten yakın zamanda başka biriyle tanışıp o kişiden çok etkilendiğimde anladım benimki aslında his mis değil, alışkanlık, tanıdıklıkmış eski sevgilime karşı hissettiğim
insan daha iyisini bulunca eskisine olan duygularını test etme şansı yakalıyor ve bulduğundan etkileniyorsan bingo: eskisini zaten sevmiyorsun demek oluyor

hayatımdan tamamen çıkarsaydım, tüm kapıları kapasaydım muhtemelen daha çok üzülecektim acı çekecektim ama ben öyle yapmak yerine kenarda dursun mantığıyla yaklaştım
velhasıl ben beklentisiz yaşama olayını artık sevgili olmayarak çözdüm mesela. çünkü sevgililik olmayınca sorumluluk da olmuyor
belki sen de sevgililik ilişkisinden çıkıp sadece takılma kısmına evriltebilirsen en azından "sorumluluk" kısmından kurtulmuş olursun, dertleriyle uğraşmazsın
çünkü benimkinin hayatı çok karışıktı ve derdi hiç bitmiyordu. yıpranıyordum sevgiliyken. takılma evresine geçince sevgiliyken beklediklerini, istediklerini isteyemez oldu. rahatladım yani.

Kendine eziyet etme duygu nedir ki başkasıyla da hissedersin. Ama kendine ve hayatına uygun biri bulmalısın bence. Biraz sert bir yorum oldu kusura bakma ama kendini bıraktıkca zamanla özsaygın kalmayacak. Annelik yapmayı bırak başkalarına.

O kadar söyledik hâlâ duygum hissim,adam eski sevgilisi onu bırakıp gitmesin diye hisse verip yanında tutuyor , sıkılınca size sonra ona belkide başkasıda vardır kesin .Oooo!!!! gününü gün ediyor .Siz kendinize bunu mu layık görüyorsunuz??!! yaşayın o zaman.Gercekten size sadık ,seven değer veren adamları haketmiyorsunuz.Böyle iyi biri çıksa karşınıza yine gider bu leş adama sarılırsınız .....

34 yaşında kadınsın böyle kaşar heriflerle uğraşma. Düzgün biriyle aileni kur. Bu yaşta kendinden çalarsın takılmalık işlemlerle.
30 yaşındayım, muhtemelen yıllaaaaar önce ilk kayıt olurken gerçek bilgi vermeyeyim diye büyük yazmışımdır, 94 lüyüm :) Ama yine de bir şey değişmiyor tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…