Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ailelerimiz hiç anlaşamaz düşüncesi içimi kemirmeye başladı ve daha fazla dayanamayıp
bu tedirginliğiniz var ise sakın adım atmayın.
demek ki o da sizinle aynı düşünüyormuş ki ayrılmışsınız.
Seviyorsan, git konuş bence :)
Bırak aileler anlaşıp anlaşamayacaklarına kendileri karar versin. Sen kimsenin adına karar vermemelisin. Adama bütün yelkenleri suya indirerek gitme. Eğer kendisinden eminsen, git ve şunu söyle "Ben yanlış yaptım. Ailemin onay vermeyeceğine kodladığım beynimle seni terk ettim. Seni kaybetmenin içimde oluşturduğu acı beni buraya kadar getirdi. Sana ulaşmam gerekiyordu. Beni hala istiyor musun? Eğer istiyorsan "gel beni babamdan iste." Nokta net.
Eğer böyle bir korkun varsa, çocukla yine uzun süreli bir ilişkiye adım atmaya çalışmaktansa, sonuç odaklı ol. Bak bakalım bu işin sonu ne. Böylece ona dünyaları vaad etmemiş, yeniden günlerce belki aylarca hayatında belirsiz bir şekilde bulunmamış olursun. Senin de için rahat eder.
Eğer nişanlanmışsa ya da sevgilisi varsa yapacak bir şey yok.. Bunu duyduktan sonra üstüne laf söylemek doğru olmaz. Yakışmaz yani. Bana kalırsa önce hayatında biri olup olmadığını sor, ondan sonra söyleyeceklerini söyle. Çünkü başka bir kız bir yerlerde aldatılmasın yazık.. Gerçi olduğu halde yok derse zaten o insanı sevmemiştir, kızın hayrına olur..bir ilişki yaşamamız sorun olmaz eğer tekrar bir araya gelirsek ama bende buna benzer bir konuşma yapacağım. ama içime bir kurt duştü ya başkası varsa hayatında ya nişanlanmışsa ben ne yaparım filan diye..
Eğer nişanlanmışsa ya da sevgilisi varsa yapacak bir şey yok.. Bunu duyduktan sonra üstüne laf söylemek doğru olmaz. Yakışmaz yani. Bana kalırsa önce hayatında biri olup olmadığını sor, ondan sonra söyleyeceklerini söyle. Çünkü başka bir kız bir yerlerde aldatılmasın yazık.. Gerçi olduğu halde yok derse zaten o insanı sevmemiştir, kızın hayrına olur..
Ama onu görmek aranızda bir şey olsun olmasın, senin için iyi olacak. Sürekli keşke demektense aklında bir soru işareti olmayacak. İçin rahat olacak yani..
O köprünün altından çok sular akmış ..Bundan yaklaşık 1.5 yıl önce birini sevdim ve ilişkimiz evlilik aşamasında ilerlerken bir gün ailelerimiz hiç anlaşamaz düşüncesi içimi kemirmeye başladı ve daha fazla dayanamayıp biz ayrı dünyaların insanıyız klişesiyle onu terk ettim. gel gör ki son 2 aydır onu düşünmediğim tek bir saniye olmuyor. ona ulaşmak istedim ama hiçbir sosyal medya ağını kullanmıyor ve numarasıda yok. şimdi size sorum ben onun karşısına çıkmayı düşünüyorum kendisi uzak bir şehirde bir üniversitede çalışıyor bunu biliyorum. sizce bir anda hiçbir şey yokken karşısına çıkmalımıyım? tepkisi nasıl olur ve siz bu konuda ne düşünüyorsunuz.
aynenkeşke hikayelerinin devamlarını da yazsalar