- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
-
- Konu Sahibi Kelebek2356
Wuhuuuuuuu çok güzel hadi güle güle öpüldün kendine iyi bak iyi gezmelerMasör yollarım mapısa kulaunçlarını ovalar
Ben kaçtım dışarı çıkacam arkadaşım geldi izmirden onla buluşacaz görüşürüz
hoşbuldm canm ben genelde işteyken girerim öyle olur muIster sahur ister iftar ister gün ici hic farketmez canım hoşgeldin
Nasıl istersen güzel keyfine kalmışhoşbuldm canm ben genelde işteyken girerim öyle olur mu
zaten yazın iş yerinde hiç vakit geçmiyor dışarıda gezenler dolaşanlar kuşlar cıvıl cıvıl ah ahNasıl istersen güzel keyfine kalmış
Yazın hic sevmiyorum dışarı çıkmayı yapış yapış beni bıraksalar markete bile gitmem evimde rahatım ama çalışana zor tabizaten yazın iş yerinde hiç vakit geçmiyor dışarıda gezenler dolaşanlar kuşlar cıvıl cıvıl ah ah
bende kışı hiç sevmiyorum eve tıkılıp kalıyoruz ya cocuklar için daha kötü vakit geçiremiyorlarYazın hic sevmiyorum dışarı çıkmayı yapış yapış beni bıraksalar markete bile gitmem evimde rahatım ama çalışana zor tabi
Ben yeni gördüm bunu gülümmm yaaa
Kışı sevmem yazı çok severim ama sıcak ya bizim buralar şimdiden 30 derece dolayısıyla yazın akşam cikariz anca gündüz eziyetbende kışı hiç sevmiyorum eve tıkılıp kalıyoruz ya cocuklar için daha kötü vakit geçiremiyorlar
yazın doyasıya gezmek dolaşmak piknik tatil oh yaz sevilmez ki kız
Ayyy ayyy ayyyy ne güzelde yazmışşşşHerkese merhaba kızanlardileyen herkes gelebilir topigimize
bu ramazanda geleneğimiz değişmesin hep beraber sahurlari bekleyelim bu topikteçaylar demlensin sahurluklar iftarliklar hazırlansın
En önemlisi dostluklarimiz daim olsun hadi bakalımdileyene kapımız acik
Göz aydın hepimize
Mübarek günler bize
ON BIR AYIN SULTANI
Hoşgeldin EVIMIZE
siz nerde oturuyorsunuz ki dhaa bu mevsimde 30 derece mi anow adana mı yoksaKışı sevmem yazı çok severim ama sıcak ya bizim buralar şimdiden 30 derece dolayısıyla yazın akşam cikariz anca gündüz eziyet
Etiket yaptım baktım ses yok birde sopamı göstereyim dedimBen yeni gördüm bunu gülümmm yaaa
Hayırlı olsun topiğin, geldi ramazannn oleyyyyyy
Aydınsiz nerde oturuyorsunuz ki dhaa bu mevsimde 30 derece mi anow adana mı yoksa
Wallah yeni gördüm, bildirimler cok geliyor bazen gözden kaçıyor herhalde kuzumm...Etiket yaptım baktım ses yok birde sopamı göstereyim dedimya çok şükür erdik bu yılda
o sıcaklarda kötü olur ya hele ki ramazandaAydınadanadan farkı yok
Aha buda ispatisiz nerde oturuyorsunuz ki dhaa bu mevsimde 30 derece mi anow adana mı yoksa
Ben gördürtürümWallah yeni gördüm, bildirimler cok geliyor bazen gözden kaçıyor herhalde kuzumm...
abow bizim burası daha 23 24 derecelerdeAha buda ispatiEki Görüntüle 2146284
Hoşgeldin canım hadi insallah birde hamilemiz olur inşallah gecikme mı varSelam kizlar . Guzel bi konu acilmis bnde dahil olmak istedm ama bu sene oruc tutamicam sanirin hamileyim ay hadi ins kan verdim yarin cikacak sonuc