- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
Üstte bildirim çıkmıyor bende de o sayfada son yedekleme 2 diyorÜstte bildirim çıkıyor bi de o ayarların olduğu sayfada son yedekleme tarih ve saati var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstte bildirim çıkmıyor bende de o sayfada son yedekleme 2 diyorÜstte bildirim çıkıyor bi de o ayarların olduğu sayfada son yedekleme tarih ve saati var
"Her gün saat 02 de yedekler,şimdi yedekliyor" yazısı çıkıyor meselaYedeklendigini nerden anlıyorsunuz ki ben hic anlamadim
Bende çıkmıyor o yazı"Her gün saat 02 de yedekler,şimdi yedekliyor" yazısı çıkıyor mesela
Ooo aferin tuzsuz :)Mukabeleye gidiyor kuzu sibelim canım
Helal olsun ..Yok işe değil zaten ben çalışamam çalışırsam dükkanın bütün işleri kalır vallahi kuran okumaya gidiyorum 9 12 arası eve gel topla düzenle yemek yap derken akşam oluyor
sus lanHelal olsun ..
Onceki mevzuları biliyorum .esin yalnız çalışsın boşver :) sen de çalışıyor kadar oluyordun gerçi
Ne diyon lansus lan
O çalışıyor zaten sevmiyor adam napayım bir yandan haklı kaç kişiyle uğraşıyor 2 yıldır ilk defa su ramazanın ilk haftası dinlenebildi çok şükür birde Allah tan su mobil bankaciliklar var onlar olmasa sokaktan içeriye giremezdim şimdi evden home ofice çalışıyorumHelal olsun ..
Onceki mevzuları biliyorum .esin yalnız çalışsın boşver :) sen de çalışıyor kadar oluyordun gerçi
Gecmi s olsun canım inşallah düşmüştür birdaha başka birseye gerek kalmazKizlar bugun özele geldim kan vermeye 10 gun gecti adetim . Doktor alttan muayene etti adet olmussun dedi bi kan geldi nasl . Bebek varmis ama tutunamamis dedi yinede beta hcg ye bi bakalm tekrar o gunden snra ne kadar yukselmis ya da dusmus mu dedi uzulme hc yoktan bebeginolustgunu biliyosn sadece tutunamamis yine olur dedi 1 saat snra beta hcg bakilacak iste insdusmustr yoksa dis gebelik ihtimali olacak cok umitliydim bu ay ilk kez adetm gcikti yine olmadi ne yapimhayrlisi
Canım kimyasal olmuş iste sağlık olsun üzülme bak hamile kalabiliyorsun bundan sonra yediklerine ictiklerine dikkat et folik asit kullanmaya başla inşallah olurKizlar beta hcg adetim 5 gun gecmisine ragmen en son 45 di bugun 10 gun gecmisti adetime 26 ya dusmus adet oldm bebekte adetle dusuyormus olmadi malesed tutunamamis
Yok uzulmuyorm ne yapayim buna da sukur dunya da neler var hic olmayanlar napsin Allah sabir versin . Folik asit kullaniyorum zaten cnmCanım kimyasal olmuş iste sağlık olsun üzülme bak hamile kalabiliyorsun bundan sonra yediklerine ictiklerine dikkat et folik asit kullanmaya başla inşallah olur
Tabiki de beterin beteri var dünyada şükretmek lazım halimizeYok uzulmuyorm ne yapayim buna da sukur dunya da neler var hic olmayanlar napsin Allah sabir versin . Folik asit kullaniyorum zaten cnm
Ey yarabbim :) neyse bi bakıma iyi olmuş .kendini de gör arada ,ödüllendirO çalışıyor zaten sevmiyor adam napayım bir yandan haklı kaç kişiyle uğraşıyor 2 yıldır ilk defa su ramazanın ilk haftası dinlenebildi çok şükür birde Allah tan su mobil bankaciliklar var onlar olmasa sokaktan içeriye giremezdim şimdi evden home ofice çalışıyorum
Uyuyordu o saatteDussuz bacııııığ,neeerdesiiiing
Işte home ofice le odullendirdim kendimi çok şükür ahahahahahahahhaEy yarabbim :) neyse bi bakıma iyi olmuş .kendini de gör arada ,ödüllendir
Metabolizmayı şaşırtıyordu,kıbrısa bir ahu olarak gidecektiUyuyordu o saatte
Hiç alakası yok tamamen miskinliktenMetabolizmayı şaşırtıyordu,kıbrısa bir ahu olarak gidecekti