İkisinş birden içsem nasl olurİlk evlendiğim zaman acayip uykusuzluk çekiyordum alışamamıştım hiç evimeSonra eşim melissa çayı aldı bi de sarı kantaron. Öyle iyi geldi ki Yatmadan 1 saat evvel içersen herhangi birinden bi fincan, çok güzel uyursun
Bilmem ki yan etkisi falan olmasın sen birini içİkisinş birden içsem nasl olur
Bu aralar hic bunları yapasım gelmıyorKitap oku,film izle...İkisi de bende işe yarıyor uyku açısından.
Ama yatağında izleyeceksin veya okuyacaksın..
Bana ancak etkı yapar dıye dusundum :)) neyse aktara bı danısayım canımBilmem ki yan etkisi falan olmasın sen birini iç
youtube'de asmr videoları izle bende de uyku sorunu ancak onlarla dalıyorum. mesela bubaşlık ingilizce ama içerik türkçe yerli asmr pek yok malesef
bunu bende duymustum eger allah allah yada subannallah dersen veya allahın 99 ismini söylersen seytan aman uyusun günah degil sevap kazanıyo diye senden ayrılırmıs sende vesvesen olmadıgı icin rahatlıkla uyurmusunbi tesbih al eline zikir cekince seytan musallat oluyor muhakkak uyku basiyor ,misil misil uyursun:)
ciddi şekilde bağımlılık yapıyor. ben bu şekilde uykuya dalıyorum açıyorum telden öyle uyuyakalıyorum1 dakikada benim bile uykum gelir gibi oldu
bunu bende duymustum eger allah allah yada subannallah dersen veya allahın 99 ismini söylersen seytan aman uyusun günah degil sevap kazanıyo diye senden ayrılırmıs sende vesvesen olmadıgı icin rahatlıkla uyurmusun
bunu bende duymustum eger allah allah yada subannallah dersen veya allahın 99 ismini söylersen seytan aman uyusun günah degil sevap kazanıyo diye senden ayrılırmıs sende vesvesen olmadıgı icin rahatlıkla uyurmusun
aynı seye denk gelıyo onemli olan seytanın gitmesi :))bende su seklini biliyorum, Allahin isimleri,subhanallah veya diger zikirleri cekince seytan ' man cekmesin uyusun sevap kazaniyor' deyip gozlere uyku surmesi cekermis,boylelikle uykuya gecis kolaylasirmis:)
Benim gibi kayınvaliden olsaydı şıp diye yatar yatmaz uyurdun sabahda olmasın daha uykum var diye sayıklardınİlk evlendiğim zaman acayip uykusuzluk çekiyordum alışamamıştım hiç evimeSonra eşim melissa çayı aldı bi de sarı kantaron. Öyle iyi geldi ki Yatmadan 1 saat evvel içersen herhangi birinden bi fincan, çok güzel uyursun