GEL ARTIK

Bendede aynı sorun vardı sabaha karsı uyuyup öglen 3 4 gbi kalkıyodum ne iş yapablyodum ne yemek yapabiliyodum. Esim atarax aldı 1 kaşık ondan içip bide papatya cayı içiyorum yarım saate uykum geliyo cnm

bende de aynı sorun var saat 11 de giriyorum yatağa ama gece 3 gibi anca uyuyorum
kullandığın ilaç var mı yan etki yapıyor bazıları

bende su seklini biliyorum, Allahin isimleri,subhanallah veya diger zikirleri cekince seytan ' man cekmesin uyusun sevap kazaniyor' deyip gozlere uyku surmesi cekermis,boylelikle uykuya gecis kolaylasirmis:)

önemli olan o şekli bu şekli değil
sadece bildiğin dualarla bile Allah'ı ansan aynı şey
önemli olan tek nokta Allah'a ibadet veya dua ediyor olmak
o zaman işte şeytan karışıp, bozmak istermiş, uykun gelirmiş
tv'de anlatıyorlardı

canım aynı sorun bende de vardı.sabah erkenden kalksam bile belli bi saati geçirdimmi uyku tutmuyodu.bu yuzden sabah ezanını duyduğum çok oldu :) ama kendimce bi çözüm buldum.bilimsel bi açıklaması varmı bilmiyorum.bikaç tanıdığa da söylediğimde onlarda hemen uyuduğunu söyledi.ki bende bitki çayları bile işe yaramadı daha enerjik yapıyodu.
şöyle uykuya dalıyorum. derin derin 3 kez nefes aldıktan sonra gözlerimi kapatıp alnımın tam ortasına odaklanıyorum (yani iki kaş arasının 1-2 parmak kadar üstüne).gözlerim kapalı oraya bakmaya çalışıyorum. tam anlatamadım ama..
önce 3 dk falan sürüyodu artık 1 dk sonra ben mışıl mışıl uyuyorum.

önemli olan o şekli bu şekli değil
sadece bildiğin dualarla bile Allah'ı ansan aynı şey
önemli olan tek nokta Allah'a ibadet veya dua ediyor olmak
o zaman işte şeytan karışıp, bozmak istermiş, uykun gelirmiş
tv'de anlatıyorlardı

Seklini tartismiyoruz zaten, tipki senin gibi bildigim seklini paylastim arkadasla:KK51:

hafif müzikler dinliyorum yatmadan önce hatta bazen sırf enstrümantal dinlediğim oluyor anında uyku çöküyor ama tabi bende alışmışım geç yatmaya :KK43:

X