Boş duranı Allah sevmez, üşenenin çocuğu olmaz demişler
Üşensek de çalışsak da aynı malesefBoş duranı Allah sevmez, üşenenin çocuğu olmaz demişler
Aaa kuzum özür dilerim hemen ekleyeyim tarih ver banaAybush merhaba ben yazmıştım ama görmediniz sanırım beni de ekler miisniz listeye? :)
Mikemmmlelll rast gelsin attiginiz tas yerini bulsun insallahEvett o işler
Birde arkasından 7.koğuştaki mucize yi izledik değişik ti bugün
Evettttt sende çalış :)))Millet çalışıyor
Aminnnn insallahAllah inşallah hepimizin dualarını kabul eder hepimiz hamilelik haberlerimizi veririz burdan birbirimize
Yok yok bak ilk gebe haberi geldi o göbüşler dolacak inşallahÜşensek de çalışsak da aynı malesef
Aminnnn...Mikemmmlelll rast gelsin attiginiz tas yerini bulsun insallah
estagfurullah ne özürüAaa kuzum özür dilerim hemen ekleyeyim tarih ver bana
Tembel durmaayinnn is guccc yok karantinaya iki girip uc cikmak nasp olsnEvettttt sende çalış :)))
Ovulasyon kullan. 2. Soğan kürü ve testeredişli aslan pencesi..estagfurullah ne özürüson adet tarihim 20 şubat canım.. 22 mart gibi olmam gerekliydi olmadım. polikistik over var cunku düzensiz oluyorum.. 50-55 gün aralıgında oluyor şu sıralar kanamam. bu hafta klomen kullandım ilk kez
bugün dinlenme günüEvettttt sende çalış :)))
Aynen öyle elden gelen başka birşey yokKızlarrrrr Yansın Ortalık Herifleri boş tutmuyoruz... Sürekli Saldırı ve Taaruz yapıyoruz....Adamları iyi güzel besleyin Sonra Saldırınnn
İnşallah Rabbim nasip ederseYok yok bak ilk gebe haberi geldi o göbüşler dolacak inşallah
Ay inşallahTembel durmaayinnn is guccc yok karantinaya iki girip uc cikmak nasp olsn
Testere iciyorm ben iki gundur vardi senden gordum kopya cektimm faydasi olur insallah fsh 6 larda benmOvulasyon kullan. 2. Soğan kürü ve testeredişli aslan pencesi..
Faydasını göreceksin emin ol. Hormonları den geliyorTestere iciyorm ben iki gundur vardi senden gordum kopya cektimm faydasi olur insallah fsh 6 larda benm
Ya kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle miTestere iciyorm ben iki gundur vardi senden gordum kopya cektimm faydasi olur insallah fsh 6 larda benm