Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
Hepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyorm

Hepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyorm
Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum

Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum
Bende yapmıştım çörekotu bal tarçın karışımını zoruna yutuyordum🤭

Denemedm valla ama bal corekotu tarcin kotu degildir tadi ama iste bennucunu sevdigimden galiba etkiliyorsa cokta zorlama kndini cnmm

X