Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar hekesin kandili mübarek olsun ne güzel duygu rabbim ramazanada kavuştursun inşallah ümmetini Allah nasip ederse niyetliyim yarın bol dua edicem önce ümmetine sonra bize inşallah bizi hayır kapısından boş çevirmiycek kimse umutsuzluğa kapılmasın sakın herkesin nasibi zamanını bekliyor bize düşen sabretmek dua etmek doğru bi şekilde istemek unutmayın ki Allah varsa umutta vardır 🤲🤲🤲

Amiiiinnnn aminn allah ağzından duysun şu mübarek günlerde Amiiiinnnn . Öyle çok içine işliyor ki şu dua. İnşallah biz de bi gün bu duyguyu yasicaz amin
Evladlarrrr göbeğimizi tepikleyecek Rabbim. Ol emrini vercek içimizde evladımızı sevecez. Sıkıntı yapma kuzum... Allah var Gam yok. Elhamdülillah

Kızlar hekesin kandili mübarek olsun ne güzel duygu rabbim ramazanada kavuştursun inşallah ümmetini Allah nasip ederse niyetliyim yarın bol dua edicem önce ümmetine sonra bize inşallah bizi hayır kapısından boş çevirmiycek kimse umutsuzluğa kapılmasın sakın herkesin nasibi zamanını bekliyor bize düşen sabretmek dua etmek doğru bi şekilde istemek unutmayın ki Allah varsa umutta vardır 🤲🤲🤲
Senin de kandilin mübarek olsun kuzum. 👍

Bende de polikistik var.
Adetlerim düzensiz.
1 aydır deniyoruz ama geçen adet döneminden önce inanılmaz baş dönmesi, mide bulantısı ve bel ağrısı çektim. Normalde bu kadar şiddetli olmaz.
Şimdi yine başım çok fazla dönüyor ve hafiften kasık ağrılarım başladı.
Regl uygulamasına göre 13 nisan da adet olmam lazım.
Not: Adetime 10 gün varken hafif kasık sancılarım olur hep.
ne kdaar sürede adet oluyosun ? bende son 2 aydır gün aşırı deniyorum diyebilirim bazen 3 gün oluyo tabi..
benimde normalde 1 hafta önceden adet oluyormuşcasına ağrılarım oolurdu memede karında belde ama şuan sadece karnımın bir bölgesinde ağrı var. kimileri bel ağrısı gebelikte olur diyo baktın mı testle

Olur canım. Bende bol bol okuyacam meryem suresi yasin ve salavat getiricem bol bol. 👍 Hepimiz için listedeki herkese okuycam
Tamm kuzum bende niyetli olcam gun boyu bosum hatime anneme yardim etcem sonra yasin hasr selavat Allah ne verdiyse 🙏🙏🤣

X