Hepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyormYa kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
Ben seviyorum testeredişli aslan pencesini. Birde civanpercemi hayıt lı çay var onuda içiyorum. Normal geliyor bana artık :)Ya kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi
Ben de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorumHepsini bir arada bende yapamam testere disli aslan pençesi gunde bi bardak anca iciyorm baskada ot mot bisi yok hayatimda canm cok yuksek degl fsh tadını begeniyorm sifa niyetine iciyorm
Bende yapmıştım çörekotu bal tarçın karışımını zoruna yutuyordumBen de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum
Bana da güzel geliyordu en son ondan da tiksindim galiba içerken afedersiniz midem ağzıma geldi mide kaldırmıyorBen seviyorum testeredişli aslan pencesini. Birde civanpercemi hayıt lı çay var onuda içiyorum. Normal geliyor bana artık :)
Denemedm valla ama bal corekotu tarcin kotu degildir tadi ama iste bennucunu sevdigimden galiba etkiliyorsa cokta zorlama kndini cnmmBen de günde bi bardak içiyorum yedinin şeylerin arasında da saatler var yumurta geliştirmek işin balpolenarısütü karışımı çörekotubaltarçın bunları yerken midem altüst oluyor tadı çok kötü yutamıyorum
Bu konuda yalnız değilim demekki o nasıl kötü bi karışım bugün yemedim bıraktımBende yapmıştım çörekotu bal tarçın karışımını zoruna yutuyordum
Bi hafta kullandım faydası varsa bu kadarı da yeter heraldeDenemedm valla ama bal corekotu tarcin kotu degildir tadi ama iste bennucunu sevdigimden galiba etkiliyorsa cokta zorlama kndini cnmm
Görüntüsünden mi nedir bi değişik oluyor insanBu konuda yalnız değilim demekki o nasıl kötü bi karışım bugün yemedim bıraktım
Görüntüsü kokusu tadı canım senin var mı bebişGörüntüsünden mi nedir bi değişik oluyor insan
Neredeyse 3 yıldır ugrasmama rağmen maalesef yokGörüntüsü kokusu tadı canım senin var mı bebiş
Rabbim en hayırlı şekilde sağlıklı bir bebek versin sana da çok zormuş yaşamadan yorum yapmak çok kolayNeredeyse 3 yıldır ugrasmama rağmen maalesef yok
Amin inşallah Allah tan problem yok ona şükür öyle avutuyorum kendimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim en hayırlı şekilde sağlıklı bir bebek versin sana da çok zormuş yaşamadan yorum yapmak çok kolay
Amin CanımAmin inşallah Allah tan problem yok ona şükür öyle avutuyorum kendimi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Cocuk için hersey :)Bana da güzel geliyordu en son ondan da tiksindim galiba içerken afedersiniz midem ağzıma geldi mide kaldırmıyor
Evlenince istediğin zaman olacak sanıyorsun da öyle değilmiş malesef katlanıyoruz işte Rabbim sınıyor bu da bir sınavCocuk için hersey :)
Sonunda kokusunu içine doya doya çekmek varsa herşey başımızın üzerineCocuk için hersey :)
Bende öyle sanıyordum. Kaç yıllık evlisinEvlenince istediğin zaman olacak sanıyorsun da öyle değilmiş malesef katlanıyoruz işte Rabbim sınıyor bu da bir sınav
Ah o kadar pişmanım ki eşim isterken hayır ben daha hazır değilim dediğimeEvlenince istediğin zaman olacak sanıyorsun da öyle değilmiş malesef katlanıyoruz işte Rabbim sınıyor bu da bir sınav
Rabbim in bir bilidği vardır. Bu vesileyle sohbet ediyoruz dertleşiyoruz kuzum. Rabbim hepimize sağlıklı gebelik versin muhabbetimizi arttırsınSonunda kokusunu içine doya doya çekmek varsa herşey başımızın üzerine