Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sende gebe kalacaksın kuzum sıkıntı yapma.

Merhaba düzelteyim 25 Nisan beklenen adet tarihim 31 Mart'ta regli olmuştum
hadi hyrlisi cnm insAllah son bekleyişin olur
Kızlar nereye kaçtınız bakim :)
vala elişi yaptm biraz sonrada mutfak dağınıktı makineyi doldurdm çalıştırdım yoğurt mayalamistim onu dolaba kaldırın yaticam insAllah yarın niyetlenmeyi düşünüyorum yine sahura kalkarım 4 buçuk gibi nasipse
Allah Allah ilginç cnm vala ne bilim bazen psikolojik de oluyor belirtiler cidden hepsi bazen de iç güdüsel olarak hissettiklerimi doğru çıkıyor hadi hayırlısı doktordan çıkınca bize de haber ver lütfen

Rabbim kabul etsin...

Gerçekten çok değişik bişey anlayamıyorsun algıların kapanıyor kitlenip kalıyosun konuşamıyosun sadece bakıyosun öyle
Rabbim inşallah sanada öyle sadece iki cizgiye uzun uzun bakmayı nasip etsin arkadaşım tez zamanda inşallah

Tuhaf olan kilom.
Göbeğim hiç yoktur.
3 buçuk ayda 5 kilo aldım.
53 den 58 çıktım.
Namaz kılarken bile zorlanıyorum
Hakkında hayırlısı olsun. Çok merak ettim sonucu gerçekten. Beni etiketle durumunu yazarken

İnşallah rabim duy sesimizi beraat günü bu gün bol bol dua edelim Allah'ın hikmeti merhameti boldur hepimize yeter yeterki o istesin ol desin
Duyuyor kuzum yeri ve zamanı var. Dualarla insallah tez vakitte olacak rabbimin izni ile

Amin öyle çok bekliyorum ki bu anı yaşamayı. Daha fazla bekletmese artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…