- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
Mutlaka yazıcam canım. İnşaallah Rabbım bu güzel duyguyla bizleri sevindirsinO zaman Dr git bakalım ne diyecek :) haber de ver ama merak içinde kalırım
Amin insallah rabbimmm hepimize versinben 2 ay önce soğan kürü yaptım hem içimdeki iltihap gitti hemde zayıflattı beni.geçen ay incir kürü yaptım.Bu ayda eşimle beraber çakşır suyu içiyoruz. İnşallah daha başka bişey denememe gerek kalmadan yaza hamile girerim
Olabilir sıkıntı yok..kuzu ben senin adet geçti sanıyodumAllahım nerde benim bu kafa bilmiyorum ki
Amin insallah. Rabbim büyüktür elbet bizde birgün anne olacağız rabbimin izni ile.Mutlaka yazıcam canım. İnşaallah Rabbım bu güzel duyguyla bizleri sevindirsin
Ay benimde bugün yumurtlama günümdüBenim bugün ovulasyon günüm dü yani yumurtlama o yüzden pek bakamadım. Sen nasılsın bakalım :)
aynenOlabilir sıkıntı yok..Bebekte aklın
Değerlendir din mi peki?Ay benimde bugün yumurtlama günümdü
Amin denizcim hoşgeldin kuzumMerhaba bende yeni katıldım aranızaumarım rabbim tüm isteyen herkese nasip eder
Çok sevindim. İnşallah kucagınada alırsın . Darısı başımıza hiç çift cizgi görmemiş biri olarak bakıyorum resme. Cok mutluluk verici bişeydir eminimKızlar hayırlı akşamlar kandiliniz mübarek olsun
Been daha fazla dayanamayıp test yaptımm veeeeee sonuççç
Eki Görüntüle 2615431
Değiştirdim kuzum :))) iyi çalış bak :)))))aynenkuzu benim batı değiştirirmisin 02.05 olarak
Evet canımDeğerlendir din mi peki?
İyi iyi hadi insallah guzel haberini alırızEvet canım
Kayganlastirici spermleri öldürüyormuş canım ama eczanelerde su bazlı kayganlastiricilar var onlar zararsız diye duymustumKızlar ben de bebek istiyorum ama kayganlaştırıcı olmadan yapamıyorumEngel olur mu ki ya
Inşallah canım seninde güzel haberini alırız.İyi iyi hadi insallah guzel haberini alırız
Ultrason jeli kullansam ph değeri yüksek olur mu acabaKayganlastirici spermleri öldürüyormuş canım ama eczanelerde su bazlı kayganlastiricilar var onlar zararsız diye duymustum
Bu topikteki herkes gebe kalacak allahın izni ileInşallah canım seninde güzel haberini alırız.
Onu hiç duymadım canım bi fikrim yokUltrason jeli kullansam ph değeri yüksek olur mu acaba