Rabbim biran once gebe kalmayı nasip etsin.Merhaba benide eklermisiniz bat:03.04
3 yıllik evliyim esimde azosperm oldugu icin bebek tedavisi goruyoruz 2 kere tup bebek yaptrdik negatif sonuclandi simdo bitkisel tedavi goruyoruz
Kendi polikliniiği varr canımÖzel hastanede mi doktorun yoksa muayenehanesi mi var?
Kuzummm gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsinKendi polikliniiği varr canım
Doktordan sonra mutlaka yaz canım. Hamile olup da adet gören çok az da olsa insan var. Neden olmasın?Kızlar yarın doktorda randevum var gideceğim.
Ama ben deli gibi kendimi hamile hissediyorum.
Dün yumurtlama günüm idi.
Daha önce paylaşmıştım sizlerle adet oluyorum ama sadece 2 gün.
Göbeğim gün gün büyüyor. .
Böyle hissedili 3 buçuk ay oldu.
Çok tuhaf sanki bugün karnımda bebeğimin hareket ettiğini hissettim.
Deli olacağım.
Kasığımdan biraz yukarda sıkan oynayan birşey var.
Yumurtlama günüm olduğu içinmi acaba.
Kendi yerlerinde tahlil yapabiliyorlar mı? Benimki hastane ya da sağlık ocağına gönderiyordu.Kendi polikliniiği varr canım
Kuzum test yaptın mı hiç? Birde gebe kalınca hemen karın büyümez. Su tanesi daha anlasılmaz hemenKızlar yarın doktorda randevum var gideceğim.
Ama ben deli gibi kendimi hamile hissediyorum.
Dün yumurtlama günüm idi.
Daha önce paylaşmıştım sizlerle adet oluyorum ama sadece 2 gün.
Göbeğim gün gün büyüyor. .
Böyle hissedili 3 buçuk ay oldu.
Çok tuhaf sanki bugün karnımda bebeğimin hareket ettiğini hissettim.
Deli olacağım.
Kasığımdan biraz yukarda sıkan oynayan birşey var.
Yumurtlama günüm olduğu içinmi acaba.
Çok teşekkür ederim canım benmm çok sağol aminKuzummm gebeliğin hayırlı olsun. Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin ❤ listeyede ekledim.
Evet canım yapıyo bnm için büyük avantaj şuannKendi yerlerinde tahlil yapabiliyorlar mı? Benimki hastane ya da sağlık ocağına gönderiyordu.
Tuhaf olan kilom.Doktordan sonra mutlaka yaz canım. Hamile olup da adet gören çok az da olsa insan var. Neden olmasın?
Yazıcam canım mutlaka.Doktordan sonra mutlaka yaz canım. Hamile olup da adet gören çok az da olsa insan var. Neden olmasın?
burdayız canım napıyosun gelmemiştir inşallah kırmızılarKızlar nereye kaçtınız bakim :)
Ekliyorum cnmMerhaba benide eklermisiniz bat:03.04
3 yıllik evliyim esimde azosperm oldugu icin bebek tedavisi goruyoruz 2 kere tup bebek yaptrdik negatif sonuclandi simdo bitkisel tedavi goruyoruz
Cok zor bir durum , butun testleri yapiomadan tekrar gebelik dusunmeyin derim Allahtan gelene basimiz kıldan ince ama bi rahatsizlik vatsa çözün bole daha cok yıpranırsınızAllahım ol derse olur cnm dua et vazgecme
İdrar testi yapmıştım olumsuz çıkmıştı.Kuzum test yaptın mı hiç? Birde gebe kalınca hemen karın büyümez. Su tanesi daha anlasılmaz hemen
Benim bugün ovulasyon günüm dü yani yumurtlama o yüzden pek bakamadım. Sen nasılsın bakalım :)burdayız canım napıyosun gelmemiştir inşallah kırmızılar
O zaman Dr git bakalım ne diyecek :) haber de ver ama merak içinde kalırımİdrar testi yapmıştım olumsuz çıkmıştı.
Hemen göbeğim şişmedi. 3 buçuk aydır gün gün şişti.
Bir anda olmadı
Benimde dün idiBenim bugün ovulasyon günüm dü yani yumurtlama o yüzden pek bakamadım. Sen nasılsın bakalım :)
kuzu ben senin adet geçti sanıyodumBenim bugün ovulasyon günüm dü yani yumurtlama o yüzden pek bakamadım. Sen nasılsın bakalım :)